Çözüldü IDM'de 720P İkonu Çıkmyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bilisimler

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi geceler. IDM son sürümü 7.1 kullandığım halde 720p'de indirmiyor. Bazen IDM ikonu çıkmıyor Mozilla'da da denedim aynı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
IDM ayarlarını kontrol et kullandığın tarayıcıların işaretli olduğuna emin ol. Tarayıcılarda ise eklentisinin açık olup olmadığını kontrol et. Eğer bunları devre dışı bırakırsan sorun çıkartması normal.
IDM uzantısını browserlara eklemelisin. Yine de olmazsa en son sürüme güncelle.

Ben de Google chrome'dan indirirken bende de çıkmıyordu. Explorer ile denediğimde indirebilmiştim. Bunun yanında videonun da o kalite de olması gerek.

Sağ olun arkadaşlar yardımlarınız için.

Önemli değil, ancak sonucu yazarsanız iyi olur çözüldü ise hangi türlü çözüldü?

IDM ikonu çıkmadığı zaman saatin yanından komple programdan çıkış diyorum sonra IDM'yi yeniden açıyorum ardından Chrome sayfasını yeniliyorum. Sorun ortadan kalkıyor yalnız neden böyle oluyor onu anlamış değilim. Neyse şimdilik böyle idare ediyorum.

IDM ayarlarını kontrol et kullandığın tarayıcıların işaretli olduğuna emin ol. Tarayıcılarda ise eklentisinin açık olup olmadığını kontrol et. Eğer bunları devre dışı bırakırsan sorun çıkartması normal.

Çözüm

Sağ ol yardımınız için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı