IEM kulaklık alınır mı?

İkisi de aktif degil 😭 😭

Evet, gayet iyi chu 2'den daha cok beğendim oyun performansını. Dengeli bir sesi var basslar fazla değil midleri güzel tizler kulak delmiyor. Zero 2'de bakabilirsiniz eğer illa TR şartsa.

TR şart degil. Yurt dışı 1-2 kez alisveris yaptim. Bass konusunu biliyorum ancak bu mid, tiz terimlerinden biraz uzak kaldim. Ben oyun oynayacagim ve sarki dinleyecegim dedigim gibi. Hem PC hem telefon icin kullanabilirim eger muzik performansini begenirsem, Buds FE yerine.

İkisi de aktif degil 😭 😭

TR şart degil. Yurt dışı 1-2 kez alisveris yaptim. Bass konusunu biliyorum ancak bu mid, tiz terimlerinden biraz uzak kaldim. Ben oyun oynayacagim ve sarki dinleyecegim dedigim gibi. Hem PC hem telefon icin kullanabilirim eger muzik performansini begenirsem, Buds FE yerine.

IEM kesinlikle alınır hocam. Bütçenize göre önerebilirim.

1200 falan ayiririm. Biraz daha ustune cikar ama pek zorlayasim yok.

Yerimizede cevap vermeye basladi ya :D :D

Chu 2 öneririm. Mikrofonlu istiyorsanız tangzu WAN er alın hocam. Ama chu 2 en safesi. Ama temiz kullanman gerek, Chu 2'nin filtreleri biraz kötü, Haftada bir nozzleyi söküp uflersen sorun olmaz. Nozzle sökmek te Çok basit elinle ceviriyosun sadece.

Chu 2 öneririm. Mikrofonlu istiyorsanız tangzu WAN er alın hocam. Ama chu 2 en safesi. Ama temiz kullanman gerek, chu 2'nin filtreleri biraz kötü, haftada bir nozzleyi söküp uflersen sorun olmaz. Nozzle sökmek te çok basit elinle ceviriyosun sadece.

Yaparim hocam. Mikrofon olarak elimde mikrofon yok. H2002P mikrofon ile kullaniyordum. Temiz kullanmak icin ne yapmami onerirsiniz? Mesela her cikarttiginda filtre kontrol et gibi bir şey olursa onu kesin 2 hafta sonra yapmayi birakirim. Ama mesela dediginiz gibi haftada bir nozzleyi temizlerim. Nozzle dediginiz kisim silikonlarin altindak kisim mi? Buds fede temizlikten sorun yasadim. Cikarttigimda gece haric silikonlara bakiyorum kir olursa elimle falan siliyorum ancak gene de mikrofonu vs kir doluyor. ANC sorunu oluyor temizleyene kadar. Bantla falan ugrasiyorum.

Yaparim hocam. Mikrofon olarak elimde mikrofon yok. H2002P mikrofon ile kullaniyordum. Temiz kullanmak icin ne yapmami onerirsiniz? Mesela her cikarttiginda filtre kontrol et gibi bir şey olursa onu kesin 2 hafta sonra yapmayi birakirim. Ama mesela dediginiz gibi haftada bir nozzleyi temizlerim. Nozzle dediginiz kisim silikonlarin altindak kisim mi? Buds fede temizlikten sorun yasadim. Cikarttigimda gece haric silikonlara bakiyorum kir olursa elimle falan siliyorum ancak gene de mikrofonu vs kir doluyor. ANC sorunu oluyor temizleyene kadar. Bantla falan ugrasiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3.40'dan sonrasında gösteriyor nasıl çıkarabileceğinizi. Yani haftada bir yapacaksınız bunu üflemeniz yeterli olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3.40'dan sonrasında gösteriyor nasıl çıkarabileceğinizi. Yani haftada bir yapacaksınız bunu üflemeniz yeterli olur.

Icerisi derinmis. Yani kolay kolay kir dolmaz. Filtre kisminda kaliyor anladigim kadari ile. Ben bu mid ve tiz konusunda hic birsey bilmiyorum. Degerleri iyi mi? Azcik bahsetseniz ne oldugu hakkinda.

Icerisi derinmis. Yani kolay kolay kir dolmaz. Filtre kisminda kalıyor anladigim kadari ile. Ben bu mid ve tiz konusunda hiçbir şey bilmiyorum. Degerleri iyi mi? Azıcık bahsetseniz ne oldugu hakkinda.

Evet filtre kisminda kalıyor. Bassları detaylı bayağı. Tiz ve midleride rahatsız etmiyor. Zaten bu fiyatlara en iyisi chu 2. Sadece dediğim şeye dikkat etmen yeterli olacaktır. Ben müzik odaklı aldım. Ama asıl amacı oyun diye biliyorum.

Evet filtre kisminda kalıyor. Bassları detaylı bayağı. Tiz ve midleride rahatsız etmiyor. Zaten bu fiyatlara en iyisi chu 2. sadece dediğim şeye dikkat etmen yeterli olacaktır. Ben müzik odaklı aldım. Ama asıl amacı oyun diye biliyorum.

Bir mikrofona ihtiyacım olarak eger chu 2 alirsam. Bir de mikrofon alirsam chu2 pahaliya gelecek gibi geldi bana. Elimde Online egitim zamanindan kalmis bir webcam var. Mikrofonu kotu degil ancak fazla dip ses var. Konusamasan bile o tissss sesi geliyor. Tangzu WAN er mi almak daha mantikli olur acaba? 7Hz Zero 2 nasıl? Ama onda da mikrofon yok galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı