IETS GT500 soğutucu alınır mı?

GT600 bir üst model sanırım. Fan daha da büyümüş, fiyatı iki katı bu modelin. Bence gereksiz, daha fazla ses yapmazmı?
İki modelinde alt modellerinin özellikleri şu şekilde. 2600 RPM daha düşük devirde. Araştırmalarıma göre bu model elbette daha sessiz çalışıp aynı performansı veriyormuş. Yani ses ile ilgili bir problemi yoksa kullanıcının x2 katı fiyatına GT600 alacağına GT500 alır daha iyi.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 2.jpg
    2.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 43
İki modelinde alt modellerinin özellikleri şu şekilde. 2600 RPM daha düşük devirde. Araştırmalarıma göre bu model elbette daha sessiz çalışıp aynı performansı veriyormuş. Yani ses ile ilgili bir problemi yoksa kullanıcının x2 katı fiyatına GT600 alacağına GT500 alır daha iyi.
GT600 modelleri daha az devirle daha sessiz çalışıp daha çok hava üflüyor ve daha başarılı sanırım. GT600V almayı planlıyorum. Ne dersiniz?

Satış kanalındaki yorumları okudum, genelde gürültülü çalıştığı yönünde, ben gt500 kullanıyorum bundan bile daha sesli olduğunu söyleyenler var ne derece doğru bilemedim. gt500 ü bile son seviyede çalıştırmıyorum, %80 seviyede bile soğutuyor. Karar sizin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı