Iets GT600 dizüstü soğutma pedi nasıldır?

hardwell06

Centipat
Katılım
28 Mayıs 2023
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Iets GT600 dizüstü soğutma pedi sizce nasıl? Kullananlar var mı ve tecrübelerini aktarabilir mi? Yurt dışından sipariş edeceğim, çoğu yorumlar iyi yönde ama Technopat ailesinin önerisini de almayı çok isterim.
 
Siparişi verdim bekliyorum bende. Undervolt da çare olmuyor maalesef artık, yeni nesil işlemciler çok ısınıyor.
 
Ben de almayı düşünüyorum. Sizin aldığınız satıcı pek güven vermediğinden Amazon US satıcısından almayı düşündüm. Sizin linkteki versiyon B0. V1 ile arasında yanılmıyorsam B0 modelinde USB bağlantıları yok, V1'de var. Performansları görseldeki gibi. Sizin aldığınız modelde USB portu var mı? Görsel paylaşmanız mümkün mü?

IETS GT600 V1
 
Ben de almayı düşünüyorum. Sizin aldığınız satıcı pek güven vermediğinden Amazon us satıcısından almayı düşündüm. Sizin linkteki versiyon b0. V1 ile arasında yanılmıyorsam B0 modelinde USB bağlantıları yok, v1'de var. Performansları görseldeki gibi. Sizin aldığınız modelde USB portu var mı? Görsel paylaşmanız mümkün mü?

IETS GT600 V1

Amazon gönderdiği için problem yok V1 de USB portları var Type-C şeklindede var ben RGB'siz modali tercih ettim gereksiz bulduğumdan B0 da 1600 RPM de çalışıyor V1 v2 2800 de çalışıyor iets in kendi sitesine girip oradan bakabilirsiniz isterseniz ben oradan incelemiştim 8 9 günde Almanya'dan geldi.
 

Geri
Yukarı