İfade Bırakma Yasağım Hayırlı Olsun

Vavien ifade sistemini suistimal ediyor mu?

• Evet.

Oy: 74 61,2%
  • Hayır.

Oy: 47 38,8%

• Oy verenlerin toplamı
    121
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk kez bu kadar haklı bir ceza görüyorum. Sen gülücük ifadesini suistimal ediyorsun, ne dersen de. Ben işim olmasa uğraşsam sana onlarca konu gösteririm ortada bir şey yok gülücü atmışsın. Bana göre komik işine girmeyelim, her şeyin sınırı vardır gerçekten saçma sapan şeylere gülücük atıyorsun. Böyle düşünen tek kişi ben de değilim, diğerleri de aynı şeyi düşündüğüne göre bir tuhaflık var demek ki. Millet sana gıcıklığından yapmıyor ya.

Bunları seni kışkırtmak için yazmıyorum ama konuyu açman gereksiz olmuş şöyle bir gülücük attığın konulara göz gezdir derim. Çok alakasız kullanıyorsun.

Tilt etmek icin mi yapiyorsun bilmiyoruz ama bir kerelik ceza almaktan bir sey olmaz bence.
Her biri için kendimce geçerli bir nedeni olduğunu daha önce de belirttim. Ben o ifadeyi kullandığımda tebessümden fazlasını yapıyorum. Beni güldüren bir şeyi ödüllendireyim diye de ifade kullanıyorum.
Süre belirtilmedi. Anketten anladığım kadarıyla şu an sınırsız, sonucuna göre öyle kalacak ya da açılacak.
Bunları seni kışkırtmak için yazmıyorum ama konuyu açman gereksiz olmuş şöyle bir gülücük attığın konulara göz gezdir derim. Çok alakasız kullanıyorsun.
Bence her biri alakalı.

Altı üstü bir ifade için gelen lincin boyutuna bakar mısın 🤔

Ben birçoğunun yerinde atılmış olduğunu düşünüyorum. Bence gereksiz bir yasak olmuş da, insanlar gülünç mesajlarına birinin tebessüm ettiğini bilmekten rahatsız olabiliyor.

Son düzenleme:
Kütüphanede olmayan oyuna nasıl rozet yapıyorsun?
Yapılabiliyor o ayrı konu. Ama bu haklı olduğunu göstermiyor. Orada gerçekten "hahaha" ifadesi gereksiz olmuş.
Hatırlatma iyi oldu, anket süresi 1 gün.
Yöneticimiz de hakkını vermiş zaten. Buna da karşı çıkacak yoktur herhalde. Tam yerinde bir cevap olmuş.

Altı üstü bir ifade için gelen lincin boyutuna bakar mısın?
Hahaha ifadesi yasaklansa o kadar dert etmem. Beğendiğim şeyleri de beğenemiyorum ki. Direkt beğen butonu ve üzerine gelince açılan ifadeler kısmına erişimim yok. Beğen butonuna erişimim olsa dert etmem. Bu konuyu açtığımdan beri 5-6 tane beğenmek istediğim mesaj gördüm. Ama hiçbir şey yapamıyorum.

Bence bir iki mesaj üzerinden sonuca varmak doğru değil. Uzun süredir kullanıcılarda bıraktığınız olumsuz bir algı söz konusu. Aldığımız şikayetlerde bunu net görebiliyoruz. Anketin gidişatı da aldığımız kararı destekliyor.

Ayrıca verilen oylar sonradan değiştirilebiliyor. Yarına kadar çoğunluğun fikri değişirse kısıtlama kaldırılır.

Ayrıca verilen oylar sonradan değiştirilebiliyor. Yarına kadar çoğunluğun fikri değişirse kısıtlama kaldırılır.
Değişmeyeceği bariz. Ben de böyle bir konu görsem çoğunluğun dediğini derdim.
Sadece beğenme seçeneğinin aktif olması gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı