Yerli yersiz imoji kullanan bu arkadaşlar kabahatlerini bizden çok daha iyi biliyorlar. Size kabahatinizi anlatmaya çalışmak gerçekten aptallık olacaktır bizim açımızdan. İnsanların zaaflarını kullanıyorlar, bir kişinin bu durumdan rahatsız olduğunu fark ettiklerinde daha da üzerine gidip işin suyunu çıkarıyorlar.
@MF Bence artık bu kişilere daha fazla tahammül göstermeyi bırakın. Benim gibi suçsuz günahsız üyeleri de; sırf bu kişilere tepki gösteriyor diye cezalandırmayın. Ben gerçekten çok rahatsızım bu konudan. Halen daha anket yapma peşindeyiz; bu kişilerin art niyetli olduğunu anlamak bu kadar zor mu gerçekten?
Eskiden
bu konuda @Handsome Reis de aynı davranışın kızgın suratlı versiyonunu sergilemişti

Aldı cezasını ve şu an rahatsız edici bir davranış sergilemiyor.
@Vavien. Profilini pek incelemedim ancak bu kadar insan senden rahatsız ise emin ol sende de bir sıkıntı vardır. Bir zahmet dikkat et sen de.
Linkini bıraktığım
konuda yaptığım yoruma bile Kızgın surat atanlardan biri de senmişsin. Hiç boşuna masum ayağına yatma. Tekrar söylüyorum; bu kişilerin niyetini anlamamak için aptal olmak gerekir. Sendeki bu imoji problemi önceden geliyor, yeni bir vaka değil. Size uyup vaktimizi harcıyoruz, yazık günah gerçekten. Normalde kafama taktığım bir durum değil ancak moderatörler bu şebekliği yapan arkadaşlar yerine beni banlayınca kafama tak etti artık. Sorunu çıkaran bunlar, cezayı yiyen biziz. Kabahatlerinden ötürü ceza yiyecekler; onun için bile oylama başlatılıyor

Gerek yok bu kadar demokrasiye. Bu kadar demokrasi düşkünüyseniz bu forum açıldığından beri üye olan, bu forumun iyiliği için çabalayan kişilere de uygulayın bu demokrasiyi; şebeklik peşinde koşanlara değil.