- Makaleler
- 3
Şu saçma tartışmayı daha fazla uzatmayacağım. Ayrıca hakaret etmedim, olabilecek en nazik haliydi o.Şimdi işi neden hakarete kadar taşıdınız anlamadım?
Şu saçma tartışmayı daha fazla uzatmayacağım. Ayrıca hakaret etmedim, olabilecek en nazik haliydi o.Şimdi işi neden hakarete kadar taşıdınız anlamadım?
Zaten neden attın diye sormayacağım dediniz ve herif size rage attı, takmaya gerek yok.Şimdi işi neden hakarete kadar taşıdınız anlamadım?
Dostum çoğu zaman denk geliyorum mesajlarına. Konuştuğun üslup hep çok ağır ve kırıcı. Kendine bir çeki düzen ver derim. Burada herkes dostluk içinde. Bu dostluğun bozulmasına sebep olma. Naçizane tavsiyem.Demek ki seninle aynı fikirde değilim ve bu yüzden kızgın atmışım. Bunu anlamaya yetecek kadar kafan basmayıp bana soruyorsan bu senin sıkıntın, ifade sisteminin sıkıntısı değil.
Siz ben misiniz diye sorup gidiyorum. İyi sosyaller.Zaten neden attın diye sormayacağım dediniz ve herif size rage attı, takmaya gerek yok.
Ben de öyle düşünüyorum. Basit bir yararlı ifadesi yeterli olur. Zaten ifade bırakılmış mesajlar da gereksiz oldukları için ifade bırakılmamıştır.Yararından çok zararı var bana sorarsanız. Bence de kalkmalı hocam. Facebook değil bura.
Önerini dikkate alacağım.Dostum çoğu zaman denk geliyorum mesajlarına. Konuştuğun üslup hep çok ağır ve kırıcı. Kendine bir çeki düzen ver derim. Burada herkes dostluk içinde. Bu dostluğun bozulmasına sebep olma. Naçizane tavsiyem.
Kerem00'ı Windows kullanırken görüyorum hocam ne oldu Linux'ta?Önerini dikkate alacağım.
Yani diyorsun ki ben ifademi atayıp kaçayım adam ne durumda olursa olsun beni bağlamaz adamın ruh halinden banane diyorsun. Bu bencillik başka bir şey değil. Adam satırlarca bilgilendirici makale yazmış adamın gidiyor mesajına kahkaha simgesi atıyor. Bu nasıl bir akıl noksanlığı? Size yapılsa hoşunuza gider sanırım.Sinir oluyorsa kendi içinde yaşasın, sırf sinir olduğu için o özgürlüğü sorgulamak o şahsın haddi değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.