Gereksiz yere rahatsız olan arkadaşlar büyüdükleri zaman ne yapacak acaba? Kötü amaçla kullanıldığında zaten gereken ceza veriliyor, her şeye alınmamayı öğrenmeniz lazım.
Gereksiz yere rahatsız olan arkadaşlar büyüdükleri zaman ne yapacak acaba? Kötü amaçla kullanıldığında zaten gereken ceza veriliyor, her şeye alınmamayı öğrenmeniz lazım.
GNU/Linux'u özellikle dizüstü bilgisayarımda kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarımda asla Windows kullanmam. Masaüstü bilgisayarımda ise Windows bulunmak zorunda.(Valorant gibi anti-cheat yüzünden GNU/Linux'ta çalışamayan oyunlar yüzünden.) SSD'im 250GB olduğu için GNU/Linux kuracak yerim olmuyor. Yanında 2TB HDD var fakat onu da sadece depolama için adadım. Geriye 320GB bad sectörlü bir HDD kalıyor ki ona ne zaman bir işletim sistemi kursam işletim sistemi bir hafta içinde çöktü. Yakın zamanda SSD alırsam 320GB HDD'nin yerine koyup içine GNU/Linux kurarım ve oyun dışında Windows'a girmem.
İfade sistemi bence de kalkmalı zaten mesajlarımıza emoji olarak ekleyebiliyoruz. Tepki ifade olarak sadece beğeni yeterli bence. İsteyen mesajı beğenir geçer gider. İfade etmesi gereken bir durum var ise zaten mesaj olarak belirtir.
Konu içerisinde 'neden mesajıma bu ifadeyi bıraktın?' Diyen kişiyi rapor edin, konu ile alakasız yorum yaptığı için zaten ceza alacaktır.
Buna bu kadar takılmayın, aldığınız ifadeler sizi ne yüceltiyor ne düşürüyor.
İfade sistemi bi' iki kişi için kalkmaz. Görmek istemiyorsanız raporlayabilirsiniz, ya da @kerobey arkadaşımızın dediği gibi "göz ardı et" butonuyla engelleyebilirsiniz. Bu site az önce dediğim gibi bi' iki kişi için bi' özelliği kaldırmaz.