İfade sistemi kalksın

Gereksiz yere rahatsız olan arkadaşlar büyüdükleri zaman ne yapacak acaba? Kötü amaçla kullanıldığında zaten gereken ceza veriliyor, her şeye alınmamayı öğrenmeniz lazım.
Buradaki herkes zaten 30-40-50 yaşında(!)

Kerem00'ı Windows kullanırken görüyorum hocam ne oldu Linux'ta?
GNU/Linux'u özellikle dizüstü bilgisayarımda kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarımda asla Windows kullanmam. Masaüstü bilgisayarımda ise Windows bulunmak zorunda.(Valorant gibi anti-cheat yüzünden GNU/Linux'ta çalışamayan oyunlar yüzünden.) SSD'im 250GB olduğu için GNU/Linux kuracak yerim olmuyor. Yanında 2TB HDD var fakat onu da sadece depolama için adadım. Geriye 320GB bad sectörlü bir HDD kalıyor ki ona ne zaman bir işletim sistemi kursam işletim sistemi bir hafta içinde çöktü. Yakın zamanda SSD alırsam 320GB HDD'nin yerine koyup içine GNU/Linux kurarım ve oyun dışında Windows'a girmem.

Katılıyorum ifade sistemi yanlış amaçlar doğrultusunda kullanılıyor mesela kahkaha ifadesi alay amaçlı kullanılıyor.
Doğru fakat genelde bana alay için "Hahaha" emojisini atanlar Apple fanboyları oluyor bu yüzden gülüp geçiyorum. 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı