İflah olmaz GTA IV fanları

2008 yılında çıkmış bir oyun için fazla iyidir GTA 4. gerek grafikleri gerek hikayesi gerek fizik mekanikleri zamanının çok ilerisinde. Tek sıkıntısı optimizasyon. Övülmek hakkı.
 
20 senelik oyun motoruna sahip oyuna şimdi bakmış, sadece grafiklerini eleştirerek çöp diyor. Trajikomiksin dostum, kimse CS 1.6 en iyidir demiyor, oynayan insanın ya bilgisayarı kötüdür ya da bırakamamışdır. Bi oyuna sadece grafiklerine bakarak çöp diyemezsin. Allah bilir siz Valorant oynuyorsunuzdur, CS 1.6 olmasaydı ne Valorant olurdu, ne de türevi oyunlar olurdu.
Alnından öpüyorum adam.
 
GTA IV'de o kasvetli atmosfer olmasa açık ara en iyisi. Atmosferi benim için kötü değil. Liberty City'e renkli bir atmosfer yakışmazdı bence. Fiziğini zaten konuşmaya gerek bile duymuyorum, muazzam. Siz beğenmiyorsanız sevenler hakkında genelleme yapamazsınız. Boş bir konu olmuş.


Genelleme yapılan her konu benim için boş konudur.
 
Keşke CD Project, Cyberpunk 2077'in yan görevler yerine, ana hikayeye biraz odaklansaydı. Gerçekten çok
Kötüydü. O yüzden GTA IV daha iyi ana senaryo olarak.
Oyunun hikayesi ortalama üstü. Oyunu oynamamışsın bile. Neye dayanarak yorum yapıyorsun bilmiyorum ama dikkat çekmek için yorum yaptığın kesin. Bana göre de Death Stranding boş, hikayesi ve oynayışıyla çok kötü bir oyun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı