İflas Etmesini İstediğiniz Şirketler

Aah ah. Çok kolay geliyor size değil mi iflas ? Cidden bir şirketin iflas etmesine çok mu sevineceksiniz ? Casper batsa bayram mı edeceksiniz ?

O şirketlerde çalışan, belki de bu durumdan haberdar bile olmayan, ailesine para götüren bir çok kişi var. O insanın işi o. Hanginiz çalıştığı şirketin iflas etmesini ister ?

Ürünü kötü yapan firma, zaten kendi kaşınır, çöküşe gider. Bakınız, HTC. Son dönemlerde toplarlanmaya başladı biraz.

General Mobile ve Casper hakkında konuşmak istemiyorum açıkçası. Ülkemizin insanı ile bir firmanın ürünü değerlendirilemez zaten. Bu tip firmalar hep var olacaktır. Ancak kalkıp Coca-Cola batsın, LG batsın...

Bunlar kişinin firma ile yaşadığı olumsuzluğun sonucu. Telefonunuz bozuldu, servis yapmadı, suç servise atılmaz, LG'ye atılır. Dünyada milyonlarca kullanıcısı olan, binlerce çalışanı olan bir firmaya.

Burada herhangi bir firmayı savunmuyorum. Beni tanıyan zaten ne demek istediğimi anlar. Ancak işsizliğin ne demek olduğunu anlamayan herkesin bu konuya yorum yapması komik. Çok büyük bir firmanın batması, ülkeyi bile çöküşe sürükler. Hele ki ekonominiz kırılgansa.
 
Farkındaysan en başında sadece merak ettiğimi, kötü bir şey için olmadığını söyledim. Bu dediklerinizi bilmeyen yok zaten. Bir LG nin batması iyi olmaz, olamaz. Sizin de sadece yazmak için yazdığınızı düşünüyorum.
 
Farkındaysan en başında sadece merak ettiğimi, kötü bir şey için olmadığını söyledim. Bu dediklerinizi bilmeyen yok zaten. Bir LG nin batması iyi olmaz, olamaz. Sizin de sadece yazmak için yazdığınızı düşünüyorum.

Yazmak için falan da yazmadım. Bir konuya da hiçbir zaman boş yorum yapmam. Son zamanlarda böyle boş konular çok arttı. Merakınızdan soruyorsanız, başlığı "Sevmediğiniz Firmalar" şeklinde açacaksınız.
 
LG'nin telefon yapmama sebebini öğrenmek istiyorum.

Konuya gelirsek, Casper, General Mobile ve Facebook.
LG'nin telefonlarını sevmiyorum. Paso dolduruyorlar. Bakınız HTC, One M7 gibi düşük donanımlı cihaza 1499TL fiyat koyuyor, hak ediyor. Ama LG, çok satayım diye ucuza kakalıyor.
 
Mesajıma düzenleme yapamadım buradan yazıyorum;

Bir de Evkur batmalı. 1500TL'lik cihazı 2000 TL'ye alıyoruz, biz zarara giriyoruz onlar kazanıyor. Yıllarca az çekmedik...
 

Geri
Yukarı