Hocam konu sahibinin konuda belirttiği gibi, "gizlice" çekilmiş ifşaları. Gizlice yapılan bir şeyi nereden bilebilir?Dostum yanlış anlaşılma olmuş ama yine de ifşalarını başkalarının elde etmesine izin vermesi onun hatası.
Hocam konu sahibinin konuda belirttiği gibi, "gizlice" çekilmiş ifşaları. Gizlice yapılan bir şeyi nereden bilebilir?Dostum yanlış anlaşılma olmuş ama yine de ifşalarını başkalarının elde etmesine izin vermesi onun hatası.
Dikkatli olarak.Hocam konu sahibinin konuda belirttiği gibi, "gizlice" çekilmiş ifşaları. Gizlice yapılan bir şeyi nereden bilebilir?
Dostum yanlış anlaşılma olmuş ama yine de ifşalarını başkalarının elde etmesine izin vermesi onun hatası.
Bana ne tabii ki ama gelip sonra ağlamasın konu açıp.
Artık bu işler çok küçük yaşlara indi hocam.
Siz dışarıdayken ifşam çekilmesin diye sürekli sağınıza solunuza mı bakıyorsunuz? Konu sahibinin dikkatsiz olduğu bir ana denk gelmiş olabilir. Bildiğiniz taciz bu, tacizi normalleştirir gibi konuşuyorsunuz. Yalnızca dikkatli olarak önüne geçilebilecek bir durum değil bu.Dikkatli olarak.
Bide bunu en güvendiğiniz kişinin yaptığını düşünün ve sonradan öğreniyorsunuzSiz dışarıdayken ifşam çekilmesin diye sürekli sağınıza solunuza mı bakıyorsunuz? Konu sahibinin dikkatsiz olduğu bir ana denk gelmiş olabilir. Bildiğiniz taciz bu, tacizi normalleştirir gibi konuşuyorsunuz. Yalnızca dikkatli olarak önüne geçilebilecek bir durum değil bu.
Sizin hiçbir suçunuz yok. Yapmanız gereken tek şey canınızı sıkmamak ve direkt ifşayı çeken kişiyi gerekli yerlere şikayet etmek. Ailenizle konuşup bir şikayette bulunmak en mantıklı çözüm olacaktır sizin için.Bide bunu en güvendiğiniz kişinin yaptığını düşünün ve sonradan öğreniyorsunuz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.