IGN'den Cyberpunk 2077 İncelemesi

İnceleme videosu önceden yayınlanan oynanış videoları ile mi yoksa yeni oynanış videolarıyla mı yapılmış?
Yanlışım yoksa 45 saat kadar oynamış Tom, beğenmişti oyunu. Yazıya göre de fikri değişmemiş. Sadece teknik birkaç sorunu var oyunun, bu balon tayfayı anlayamadım ben bir türlü.

Bir oyunu namusum gibi korumayı sevmem ama oyunun dışlanacak bir durumu yok gibi.

Demek ki neymiiiş, Cyberpunk 2077 balonmuş. Öyle 100'lük, 95'lik oyun değilmiş. Normal, klasik, Witcher ayarında bir oyun(muş).
Ne alaka gayet güzel oyun hala? Yoksa ben bir şeyi mi kaçırıyorum. Optimizasyon sorunu muhabbeti çıktı şimdi. O da Day One Patch ve diğer güncellemelerle, ekran kartı driver güncellemeleriyle toparlanır sanıyorum. Ne de olsa oyun resmi olarak çıkmadı henüz. Oyunun hala güzel olduğunu düşünüyorum. Çıkan aksaklıklar her oyunda olabilen şeyler zaten. Bu kadar da gömmeye gerek yok bence şu an :D

Ign'den çok eurogamerin incelemelerini bakmanızı tavsiye ederim ayrıca daha oyun çıkmadı bile day 1 patch i ile çoğu sorunda düzeltilir.

Hayır sen mevzuya uzak kalmışsın. Kısaca Amerika'da çocuklar dahil eşcinsel ve trans olmak bir akıma dönüştüğü için (aynı veganlık gibi) "40 saat oynadım neden 1 adet bile LGBT karaktere denk gelmedim" diye dert yanıyorlar. Konu bu, SJW saçmalamaları işte. Sırf bu yüzden puan kıran var Polygon diye.

Puan kıran tip de bu;

LGBT değil sadece Trans olmadığını söylemiş. Mecbur her yönelimi yaparlar artık. Çünkü oyunda diğer cinsel yönelimler var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı