İğrenç kahve nasıl düzeltilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

222744

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
5
Elimde şu anda tadını iğrenç bir filtre kahve var 250 g (Tchibo Gold Selection, kötü olan bu.), yaklaşık 20 g Mehmet Efendi Colombian var.
Sorum şu, bunları karıştırsam nasıl olur ya da bunun içine ne alırsam (mecburen sadece marketlerden) iyileştirir? @Haruki Murakami hocam, farkı anladım. İçerken içimde atlar tepişiyor, Nescafe Klasik’in yumuşatılmış hali.

Karıştırıp yapmak için biracık mundar etmek gerekiyor kahveyi. O yüzden bol bol yoksa önermem.

Onun yerine içine süt koyun, bal koyun, kahveyi de fazla tutup suyunu az tutun karıştırıp için.

Karıştırıp yapmak için biracık mundar etmek gerekiyor kahveyi. O yüzden bol bol yoksa önermem.

Onun yerine içine süt koyun, bal koyun, kahveyi de fazla tutup suyunu az tutun karıştırıp için.
Elimde bol kahve yok dediğim gibi %10 bile değil.
Aklıma aslında Migrostan Latin Grande mi alsam diye bir fikir geldi.

Marketten vanilya aromalı kahve bulabilirsen ikisini karıştırarak çözebilirsin. Vanilyalı olan daha baskın gelecek, aldığım bir kahveyi beğenmediğim zaman bu şekilde çözüyorum ben.

Bu arada muhtemelen bu yüzden kötü geliyor tadı. Hiç duymadım musluk suyuyla filtre kahve yapan şimdiye kadar :D
Hocam normal suyla deneyince de farkı olmuyor, mevzu kahvede.
Edit: Anlayacağınız üzere kahve konusunda deneyim 0.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı