Diğer IKEA Markus 3.299₺

Ben bunun oturma süngerini yeterince rahat bulamadım. Pütürlü yüzeyi var diye bir süre sonra karıncalanma hissediyorum tabii herkeste öyle değil sanırım çünkü çok seveni var bu koltuğun.
 
10 seneyi geçmiştir alalı, son 2 senedir ben kullanmıyorum babam kullanıyor. Hala sapasağlam. Oyuncu koltuklarından çok daha rahat olduğu kısmından emin değilim fakat kesinlikle terletmiyor (file ve kumaş yapısından dolayı) ve oldukça konforlu bir deneyim sunuyor. xDrive tarzı modellerle kıyaslarsanız Markus tabii ki daha iyi bir seçim olacaktır fakat 3-5k arası oyuncu koltukları arasında Markus'tan daha rahat olanlar bulunabilir, denemediğim için bilemiyorum. Fiyat performans olarak bakarsak en mantıklı seçim IKEA Markus diye düşünüyorum.
 
xDrive kesinlikle alınmaz kalite denen şey yok. O kadar para veriyorsun gelen malın kalitesi berbat. İsterki Altay olsun yine hak etmiyor.
IKEA markus kesinlikle alınır.
Xdrive altay kullaniyorum yaklasik 1 yıldır deformasyon falan olmadi kumasi cok saglam amortisor sıkıntısı oldu degistirdiler arkaya yaslaninca ses geliyor tak tak seklinde goturdum baya bi baktilar cozemediler kronik sanırım yaylanma ozelligi cok guzel ve rahat onun dışında boyum 1.73 kilom 72 falan ama aldiktan bir sure sonra farkettim ki bu koltuk bana gore degil nedeni ise boyum kisa kaliyor sanırım oturduğum yer rahatsiz ediyor fiz üstünü kesiyor sanki sert geliyor bu da sanirim boyumdan kaynakli en az 1.80 olmaniz gerekiyor kilo ise sorun degil 90 100 kilo tasiyor sorunsuz. Varsa baska soru alabilirim
 
Bu fiyata kaçırmayın alın. Bu fiyatlara satılan 6 ayda gıcırdamaya başlayan oturma minderi çöken salak saçma oyuncu koltuklarının yanında marcus her zaman tercih edilmelidir.
 
xDrive Altay kullanıyorum yaklasik 1 yıldır deformasyon falan olmadi kumasi cok saglam amortisor sıkıntısı oldu degistirdiler arkaya yaslaninca ses geliyor tak tak seklinde goturdum bayağı bir baktilar cozemediler kronik sanırım yaylanma ozelligi cok guzel ve rahat onun dışında boyum 1.73 kilom 72 falan ama aldiktan bir sure sonra fark ettim ki bu koltuk bana gore degil nedeni ise boyum kisa kalıyor sanırım oturduğum yer rahatsiz ediyor fiz üstünü kesiyor sanki sert geliyor bu da sanirim boyumdan kaynakli en az 1.80 olmaniz gerekiyor kilo ise sorun degil 90 100 kilo tasiyor sorunsuz. Varsa baska soru alabilirim.

Koltuk iyi olabilir ama fiyat aşırı abartı benim fikrimce.
 
Jarfjvallet modelini kullanıyorum aralarında çok fark yok zaten çok sağlam koltuklar tavsiye ederim,10 sene garantisi var dediğin gibi. Ne olduğu belirsiz koltuklar almaktan iyidir.
 
Ben bunun oturma süngerini yeterince rahat bulamadım. Pütürlü yüzeyi var diye bir süre sonra karıncalanma hissediyorum tabii herkeste öyle değil sanırım çünkü çok seveni var bu koltuğun.
İlk başta biraz sert gelebilir ama sonra zamanla hafif yumuşuyor.
Bunun dışında Xdrive Atak veya Altay modeli çok rahattı fakat fiyatları tabi daha pahalı.
Bana göre Markus'un tek eksi yanı kolları sabit olması.
 

Geri
Yukarı