İki bilgisayara takılı klavye ve farenin hangisinde çalışacağı nasıl seçilir?

Tcoat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese selam,
İş bilgisayarım ve kişisel bilgisayarımda aynı klavye ve fareyi kullanıyorum. Her gün 2 kere tak-çıkar yapmaktan yoruldum. İki bilgisayara takabileceğim bir Hub var mıdır? Eğer var ise nasıl bulabilirim?

Bende araştırdım hatta sepetimde şu an, bence alınabilir sadece bu var USB 3.0:

Ugreen USB 3.0 Anahtarlayıcı, 2'si 4 Çıkış Paylaşımlı Anahtarlayıcı KVM Anahtarı, 2 Adet USB 3.0'a - Yazıcı, Tarayıcı, Sabit Disk vb. UGREEN USB 3.0 Anahtarlayıcı, 2'si 4 Çıkış Paylaşımlı Anahtarlayıcı KVM Anahtarı, 2 Adet USB 3.0 A - Yazıcı, Tarayıcı, Sabit Disk vb. : Amazon.com.tr: Bilgisayar

USB 2 versiyonu daha uygun sanırım. Ama ilgilenmedim pek

Logitech de kablosuz çözümler de var 3 bilgisayara bağlanabiliyor ve klavye üstünden geçiş yapıyorsun. Adını unuttum ama ona da pek ilgilenmedim mekanik klavye kullandığım için.

Eğer bilgisayarlar aynı ağa bağlı olarak çalışıyorlarsa Synergy - Share one mouse & keyboard across computers gibi yazılımlar ile ekstra bir hub/donanıma ihtiyaç duymadan sorununuzu çözebilirsiniz.

Örnek olarak verdiğim yazılım alanında en iyilerinden birisi olduğu için ücretli ancak ücretsiz ve open source alternatifleri mevcut. Ancak kurulumu ve kullanımı Synergy kadar rahat değiller.

Bende araştırdım hatta sepetimde şu an, bence alınabilir sadece bu var USB 3.0:

Ugreen USB 3.0 anahtarlayıcı, 2'si 4 çıkış paylaşımlı anahtarlayıcı KVM anahtarı, 2 adet USB 3.0'a - yazıcı, tarayıcı, sabit disk vb. UGREEN USB 3.0 Anahtarlayıcı, 2'si 4 Çıkış Paylaşımlı Anahtarlayıcı KVM Anahtarı, 2 Adet USB 3.0 A - Yazıcı, Tarayıcı, Sabit Disk vb. : Amazon.com.tr: Bilgisayar

USB 2 versiyonu daha uygun sanırım. Ama ilgilenmedim pek.

Logitech de kablosuz çözümler de var 3 bilgisayara bağlanabiliyor ve klavye üstünden geçiş yapıyorsun. Adını unuttum ama ona da pek ilgilenmedim mekanik klavye kullandığım için.

Tam olarak istediğim şey buydu çok teşekkür ederim.

Eğer bilgisayarlar aynı ağa bağlı olarak çalışıyorlarsa Synergy - Share one mouse & keyboard across computers gibi yazılımlar ile ekstra bir hub/donanıma ihtiyaç duymadan sorununuzu çözebilirsiniz.

Örnek olarak verdiğim yazılım alanında en iyilerinden birisi olduğu için ücretli ancak ücretsiz ve open Source alternatifleri mevcut. Ancak kurulumu ve kullanımı synergy kadar rahat değiller.

Cevabınız için teşekkür ederim. Ancak donanım yoluyla çözmeyi tercih ediyorum :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı