İki internet hattını birleştirmek

1606753555414.png

@Ulunay Keenetic cihazında ONT özelliği var ama kullanmıyor sanırım.

Nasıl olabilir ki? OBK kablo giriyor 2 tane LAN çıkışı ile tek modeme anlayamadım.

@Ulunay
Az önce ilgili çalışanı tekrar aradım.
Ona gelen son bilgiye göre belediyeye talep gönderilmiş, belediyeye ulaşmış. Korona yüzünden bayağı gecikme varmış. 6 Ay önceki talebin geçen gün onaylandığı varmış.
Belediyeye ulaşmış yanıt bekleniyormuş. Ben onu aramayacağım bir gelişme olduğunda o beni arayacakmış. Zaten şunu dedi:
"Belediyeden ruhsat çıktığı gün kepçe seslerini duyarsın zaten."

Şimdi firmalara değil belediyeye yüklenme zamanı. Huhu !

@Ulunay
Az önce ilgili çalışanı tekrar aradım.
Ona gelen son bilgiye göre belediyeye talep gönderilmiş, belediyeye ulaşmış. Korona yüzünden bayağı gecikme varmış. 6 Ay önceki talebin geçen gün onaylandığı varmış.
Belediyeye ulaşmış yanıt bekleniyormuş. Ben onu aramayacağım bir gelişme olduğunda o beni arayacakmış. Zaten şunu dedi:
"Belediyeden ruhsat çıktığı gün kepçe seslerini duyarsın zaten."

Şimdi firmalara değil belediyeye yüklenme zamanı. Huhu !
Adım adım fibere...

@Ipares Sen fiber internet için hangi mail adreslerine mail atmıştın? Bi arka sokağımda fiber çalışmaları başlamış 2 gün önce hazır onlarda çalışma varken bize de yapsınlar diye başvuru yapmak istiyorum. Yusuf Kıraç'a Twitter üzerinden yazdım fakat sadece ona yazmak istemiyorum.

@Ipares Sen fiber internet için hangi mail adreslerine mail atmıştın? Bi arka sokağımda fiber çalışmaları başlamış 2 gün önce hazır onlarda çalışma varken bize de yapsınlar diye başvuru yapmak istiyorum. Yusuf Kıraç'a Twitter üzerinden yazdım fakat sadece ona yazmak istemiyorum.
Ona SOL fiber gelecek.

CEO'ya yazarsan yönlendirecektir.

Ona SOL fiber gelecek.
Şu söz bile beni motive ediyor... :),

Son düzenleyen: Moderatör:
@rootz Hocam az önce böyle bir mesaj geldi fakat nereden takip edebileceğim yazmıyor, nasıl takip edebilirim?
@Ulunay sizin bir bilginiz var mı hocam? O kadar araştırdım takip edebileceğim bir yer bulamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-11-30-22-15-57-221_com.android.mms.jpg
    Screenshot_2020-11-30-22-15-57-221_com.android.mms.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı