Valla hocam bende anlayamadım. Youtube baktım. Gene benzerini bulamadım.Eki Görüntüle 757746
@Ulunay Keenetic cihazında ONT özelliği var ama kullanmıyor sanırım.
Nasıl olabilir ki? OBK kablo giriyor 2 tane LAN çıkışı ile tek modeme anlayamadım.
Adım adım fibere...@Ulunay
Az önce ilgili çalışanı tekrar aradım.
Ona gelen son bilgiye göre belediyeye talep gönderilmiş, belediyeye ulaşmış. Korona yüzünden bayağı gecikme varmış. 6 Ay önceki talebin geçen gün onaylandığı varmış.
Belediyeye ulaşmış yanıt bekleniyormuş. Ben onu aramayacağım bir gelişme olduğunda o beni arayacakmış. Zaten şunu dedi:
"Belediyeden ruhsat çıktığı gün kepçe seslerini duyarsın zaten."
Şimdi firmalara değil belediyeye yüklenme zamanı. Huhu !
Ona SOL fiber gelecek.@Ipares Sen fiber internet için hangi mail adreslerine mail atmıştın? Bi arka sokağımda fiber çalışmaları başlamış 2 gün önce hazır onlarda çalışma varken bize de yapsınlar diye başvuru yapmak istiyorum. Yusuf Kıraç'a Twitter üzerinden yazdım fakat sadece ona yazmak istemiyorum.
Şu söz bile beni motive ediyor...Ona SOL fiber gelecek.
@Ipares Sen fiber internet için hangi mail adreslerine mail atmıştın? Bi arka sokağımda fiber çalışmaları başlamış 2 gün önce hazır onlarda çalışma varken bize de yapsınlar diye başvuru yapmak istiyorum. Yusuf Kıraç'a Twitter üzerinden yazdım fakat sadece ona yazmak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.