Çözüldü İki Windows sürümü kullanmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İmam Ink

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4gb
SSD veya HDD modeli
120gb
Ekran kartı
HD Graphics
İşlemci
Intel i5 M520 2.40ghz
Demek istediğim şu an Win8.1 kullanıyorum istediğim zaman Windows 10'a geçebileyim.
Tabii dosyalar silinmeden.
Bence mümkün değil ama "mümkün mü?" diye merakta ediyorum.
Ve mümkünse "NASIL" yapabilirim?

Çözüm
Mümkün.

Dual Boot nedir bir araştır. Diskini parçalara bölüp yanına başka bir OS kurabilirsin.
Eğer hem 8.1 hem de 10 istiyoraanız, Dual Boot ile mümkün. Eğer ne olduğunu bilmiyorsanız; araştırabilirsiniz ama size şunu diyeceğim: Eğer diskinizi bölüp yarattığınız alana Windows 10 kurarsanız Dual Boot özelliğinden yararlanabilirsiniz.

Hocam Dual Boot diye bir özellik var, sanırım C diski D diski şeklinde ayırıyorsunuz ayrı değilse eğer. Sonra C diskinde atıyorum Windows Vista yüklüyse D diskine Windows 7 kurabilirsiniz. Ama tam bilmiyorum bence bir araştırın derim.

hazır aklıma gelmişken sorayım ben d ile c yi birleştirmiştim geri nasıl ayırabilirim
1641055341085.png

Demek istediğim şu an Win8.1 kullanıyorum istediğim zaman Windows 10'a geçebileyim.
Tabii dosyalar silinmeden.
Bence mümkün değil ama "mümkün mü?" diye merakta ediyorum.
Ve mümkünse "NASIL" yapabilirim?
Vhd disk üzerine ikinci sistemi kurarak istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu konuda hazırladığım detaylı rehbere bakabilirsiniz.
[REHBER] Vhd dual boot

Technopat Haberler

Geri
Yukarı