Hocam ironi falan mı ironi değilse kendinizi balkondan aşağı atabilir misiniz?
Sanane ki? İnsanlar istediğini yapabilir.
Hocam ironi falan mı ironi değilse kendinizi balkondan aşağı atabilir misiniz?
Dayanabildiğin kadar git bakalım. İşin sonunda karı kıza tövbe edersin. Bir tanenin dırdırına dayanamıyorum sen iki diyorsun. Git beynine radrasyon ver daha az yıpratır seni.Selamlar herkese, benim bir sevgilim var ve ikincisi olacak galiba ama ben hem ikincisini hem de şu ankini seviyorum. Ne yapmam lazım? Kararsız kaldım.
Sanane ki? İnsanlar istediğini yapabilir.
Denerseniz 1'incisinden olursunuz.Selamlar herkese, benim bir sevgilim var ve ikincisi olacak galiba ama ben hem ikincisini hem de şu ankini seviyorum. Ne yapmam lazım? Kararsız kaldım.
Olsun.İlk olarak hiçbir insan eşya değildir bu da güzelde diğeride çok iyiymiş gibi bir şey yapamazsınız bu karaktersizlikten başka bir şey değil.
İlkini sevseydin emin ol ikincisi olmazdı.Selamlar herkese, benim bir sevgilim var ve ikincisi olacak galiba ama ben hem ikincisini hem de şu ankini seviyorum. Ne yapmam lazım? Kararsız kaldım.
Acaba bu konuyu okurken moderatör ne tepki verdi. Aşırı merak ettim.Selamlar herkese, benim bir sevgilim var ve ikincisi olacak galiba ama ben hem ikincisini hem de şu ankini seviyorum. Ne yapmam lazım? Kararsız kaldım.
Bu yoruma imzami atarım.İlkini sevseydin emin ol ikincisi olmazdı.
Selamlar herkese, benim bir sevgilim var ve ikincisi olacak galiba ama ben hem ikincisini hem de şu ankini seviyorum. Ne yapmam lazım? Kararsız kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.