Sanaldan sevgili olur mu?

Arkadaşlar sanaldan sevgili olur mu? Tanıdığım bir kız çok iyi kalpli, iyi biri. Beni çok düşünüyor. Ben de çok hoşlanıyorum ondan. Daha önce 2 kez sevdiğim kız vardı, onlardan vazgeçtim. Çünkü bir yere varamadım. Hep üzüldüm. Üzülmemem gerektiği için. Sizce olur mu sanaldan ilişki?
Hayır olmaz.

Hocam %90 erkek oluyor çok kandırıldım uyarıyım. İlk başlarda olabilir zaman geçsin diye ama ciddi ise yüz yüze görüşmek gerek.

Çok seviyorum dediğin kişi muhtemelen kız bile değil. 🤭
Şaka bir yana, sanaldan ilişkiye hiçbir zaman başlanmamalı bana göre. Sağlıklı bir ilişki olacağını pek sanmıyorum.

%1 gibi ender, şanslı bir topluluğun içindeyseniz olma ihtimali var. Fakat çoğu kişi ya aldatılıyor, ya ilişki sarpa sarıyor, ya iki taraftan biri terk ediliyor. İlişkilere bu kadar takılmayın. Olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yok. Yaşınıza bakarak söylüyorum, bence bu yaşlarda bu tarz olaylara girmek çok riskli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı