RitmicOfficial
Hectopat
%60Yüzde 6 bile değil hocam saf güçte yüzde 4-5 falan güncel mimariyle yeni oyunlarda geçer zaten hani multi fg falan apayrı bir seviye dediğim gibi ikinci el overpriced durumda şu an.
%60Yüzde 6 bile değil hocam saf güçte yüzde 4-5 falan güncel mimariyle yeni oyunlarda geçer zaten hani multi fg falan apayrı bir seviye dediğim gibi ikinci el overpriced durumda şu an.
Rekabetçi oyun oynuyorum hocam daha çok, fg sık kullanacağım bir şey değil aslında2.ele girmeye gerek yok bence 5070 Ti iş görür hem MFG ile 4080i oyunlarda geçecektir.
Rekabetçi oyun oynuyorum hocam daha çok, fg sık kullanacağım bir şey değil aslında.
Hocam 9070xt/7900 XTX falan nasıl olur sizce?
Ya da 9080XT mi beklesem.
%60fazla olmuş %6 yazacaktım hocam ben geleceğe dönük olarak söyledim orada. Arkadaşın işlemcisi çok güçlü bir işlemci ve 5070 Ti ile işlemcinin performansını tam anlamıyla alamaz anlamında söyledim. 0 ürün her zaman daha garantili daha güvenceli fakat test yapıp alacağı için 4080 Super bana daha mantıklı geliyor.
Bana göre rtx 5070 Tı alırdım 4080 super daha güçlü fakat ikinci el bana kalırsa dlss ve MFG açtığında 4080 superi sollarsın.Yeni sistem topladım idarelik 5700XT ile kullanıyorum.
Sizce hangi kart tercihi yapılmalı?
Fiyat aynı, sıfırda taksit şansı olabilir siteye bağlı olarak.
Sistem:
- 9800x3D + Phantom Spirit 120 SE.
- ROG STRIX B850-A
- 1000W Gold Corsair PSU.
- Lancool 217.
- 32 GB 6400MHz CL32 RAM (evet 1:1)
Not: Sistem beyaz, kart beyaz olursa büyük avantaj ama çok da mühim değil, Spirit EVO siyah zaten.
Benim görüşüm bu, en yüksek performansı 4080 Super ile alır. 5070 Ti'de yukarıda belirttiğim gibi tabii ki güçlü bir ekran kartı birçok beklentiyi karşılar sadece ben o sisteme 4080 Super alırdım diyorum. 5070 Ti almazdım demiyorum. 2. El ürün ben sevmem ama tanıdıksa ve test yapma imkanım varsa 2. El alırım diyorum eğer daha güçlü bir ekran kartı ise. Onun haricinde 0 almak daha mantıklı.Nasıl tam anlamıyla alamaz hocam? Alır gayet de.
Benim görüşüm bu, en yüksek performansı 4080 Super ile alır. 5070 Ti'de yukarıda belirttiğim gibi tabii ki güçlü bir ekran kartı birçok beklentiyi karşılar sadece ben o sisteme 4080 Super alırdım diyorum. 5070 Ti almazdım demiyorum. 2. el ürün ben sevmem ama tanıdıksa ve test yapma imkanım varsa 2. el alırım diyorum eğer daha güçlü bir ekran kartı ise. Onun haricinde 0 almak daha mantıklı.
Benim görüşüm bu, en yüksek performansı 4080 Super ile alır. 5070 Ti'de yukarıda belirttiğim gibi tabii ki güçlü bir ekran kartı birçok beklentiyi karşılar sadece ben o sisteme 4080 Super alırdım diyorum. 5070 Ti almazdım demiyorum. 2. el ürün ben sevmem ama tanıdıksa ve test yapma imkanım varsa 2. el alırım diyorum eğer daha güçlü bir ekran kartı ise. Onun haricinde 0 almak daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.