İkinci el Apex M800 mü Sıfır G413 mü?

300 Tl ye hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    13
Makaleler
11
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
M1 Macbook Air 16/256GB
Meslek
DevSecOps
M800 bulunduğum şehirde 300 TL olarak bulunuyor garantisi yok yurt dışından geldiği için ancak ürün gayet temiz. Bir diğer tarafta da şu anda kampanyada olan Logitech G413 var ancak Romer-g hakkında pek olumlu şeyler duymadım. Eğer Steelseries apex M800 alırsam ikinci el olarak Rival 310 da alacağım aynı şekilde G413 alırsam G402 mause alacağım. Şu an elimde G103 bulunuyor. Standart bir klavyeden üst seviye bir klavyeye geçiş yapmak istiyorum o yüzden Apex M800 kalbimi çaldı. Ayrıca dolar bu durumda iken fiyatı gayet makul.

Son düzenleyen: Moderatör:
M800 bulunduğum şehirde 300 TL olarak bulunuyor garantisi yok yurt dışından geldiği için ancak ürün gayet temiz. Bir diğer tarafta da şu anda kampanyada olan Logitech G413 var ancak Romer-g hakkında pek olumlu şeyler duymadım. Eğer Steelseries apex M800 alırsam ikinci el olarak Rival 310 da alacağım aynı şekilde G413 alırsam G402 mause alacağım. Şu an elimde G103 bulunuyor. Standart bir klavyeden üst seviye bir klavyeye geçiş yapmak istiyorum o yüzden Apex M800 kalbimi çaldı. Ayrıca dolar bu durumda iken fiyatı gayet makul.

Açıkçası Türkçe klavye daha iyi olacaktır. Hemde sıfır ben olsam logitech alırdım.

1 senedir Logitech G413 kullanıyorum ve çok memnunum. Bu klavyemden önce Cherry MX Red switch’li bir klavye kullanmıştım ve şunu söyleyebilirim ki Romer-G switch ile hissiyatı hemen hemen aynı. Sadece space ve enter tuşu daktilovari bir ses çıkarıyor. Onun haricindeki diğer tuşlar rahatsız edici düzeyde ses çıkarmıyor. Benim size tavsiyem 2. el klavye almayın. Sizi bilemem ama ben bu konularda çok titizim. Eğer 2. el alırsanız da lütfen detaylı olarak temizlemeden kullanmayın.

Klavye olarak eğer Logitech almayı düşünüyorsan aklında iki model bulunsun G Pro ve G810'u gerçekten başarılı buldum. Onun haricinden zaten çıkardıkları en iyi klavye G710+. Steelseries'e gelecek olacaksak son zamanlarda gerçekten eski kalitesini yakaladı ve geçti onda gene güncel olan M750 ve TKL olan modelini önerebilirim. Logitech G810 bulabiliyorsan almanı öneririm güzel klavyedir.

İkinci el olan ürün temiz, normalde ben de çok ikinci el taraftarı değilim ancak malum dolar artınca klavye alternatifi de azaldı benim açımdan. Malum seviye olarak Apex m800 bir tık daha önde. Beni bu düşündürdü?
Açıkçası Türkçe klavye daha iyi olacaktır. Hemde sıfır ben olsam logitech alırdım.
Klavye Türkçe değil hocam o yüzden uygun. Apex M800 Türkçe ve yanında yedek tuşları da var.
Dipnot olarak ekleyeyim, klavyeyi sadece oyun oynamak için almıyorum kod yazmayı ve Photoshop gibi programlar da kullanacağım o yüzden Apex M800 inanılmaz derecede cazip geliyor ancak yinede siz değerli Technopat ailesinin fikirlerini de öğrenmek istedim 😀.
Kararımı verdim. Logitech G413 alacağım, bütçemi biraz yükselttim ancak mause alacağım, fikirleriniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı