- Makaleler
- 3
Hocalarım tavsiyelerinize göre RX 5500XT almayı düşünüyorum o zaman, peki genel olarak bu kart hangi fiyatlarda satılır, ilk başlarda mutlaka ne istemeliyim ve buluşma süreci nasıl olmalı?
4GB 5500XT piyasası 1650S gibi. Tavsiyem 3K gibi fiyata 5500XT 8GB bulmaya çalış. MacOS şart değilse GTX1070 8GB al 3K'ya.Hocalarım tavsiyelerinize göre RX 5500XT almayı düşünüyorum o zaman, peki genel olarak bu kart hangi fiyatlarda satılır, ilk başlarda mutlaka ne istemeliyim ve buluşma süreci nasıl olmalı?
sapphire, XFX.Hocalarım peki RX 5500XT 8 GB modelleri arasından kronik sorunlu bir marka var mı? Her markası alınabilir mi?
15 ay garantiside var çok iyi alınır. Pazarlık ile kaça düşüyor ? @SerendipityHocam 8 GB modelini 3k civarı bulamadım ama böyle bir ilan buldum mesela. Önerir misiniz?
![]()
İkinci El Asus Notebook Ekran Kartı 3.350 TL - 1032947823
Sahibinden Satılık İkinci El Asus Yedek Parça Ekran Kartı 3.350 TL' ye. Asus notebook yedek parçaları en ucuz fiyatlarla sahibinden.com' dawww.sahibinden.com
Hocam diğer ilanlar için size danışabileceğim bir yer var mı?15 ay garantiside var çok iyi alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.