İkinci el GTX 1050 Ti almak

Daha fazla  
Yakın bir zamanda (2 hafta içinde) 1050 Ti almak istiyorum 2. el olarak fakat elimde 700-800 TL gibi bir bütçe var. Bu bütçe ile alacağım kart sizce düzgün olur mu? Sormak istediğim aslında çöp olmuş kartları çok ucuza satarlar ya bu 700-800 çöp kart değil de normal durumdaki bir 1050 Ti için verilmesi gereken miktardır, değil mi?

Güncelleme belirmeyi unutmuşum: PSU 400W 85+ 12V kanalından 360W verebiliyor ve işlemcim G4560 bu yüzden RX570 sıcak bakmıyorum.

Son düzenleme:
Hayır o fiyata RX 570 bulmayı deneyin.

900 TL'ye RX 570 falan satıyorlar GTX 1050 Ti alınmaz artık.

Hocam yukarıda güncelledim kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum.
Garantisiz ikinci el ekran kartı alınmaz bir sürü sorun çıkartabilir.

Elimden gelen bu şu an eski kartımı yani 750 Ti 550 TL sattım üstüne ekleyip yeni kart almak istiyorum. Eski kartımda 2. eldi 2 yıl kullandım.
Pazarlık yapabiliyorsanız 600'e düşürmeye çalışın. 800'e RX 560 falan var.

600-700 arası sağlam bir 1050 Ti bulunabilir mi? Çekiniyorum o fiyatlara.

Hocam yukarıda güncelledim kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum.

Elimden gelen bu şu an eski kartımı yani 750 Ti 550 TL sattım üstüne ekleyip yeni kart almak istiyorum. Eski kartımda 2. eldi 2 yıl kullandım.

600-700 arası sağlam bir 1050 Ti bulunabilir mi? Çekiniyorum o fiyatlara.

Genelde her şehirde olur, Letgo'da vs. bulabilirsin. Bilgisayarcılar olur güvenilir o tarz yerlerden 2.el ekran kartı vs. alabilirsin. Ben işlemci o tarz bir yerden aldım sorun çıkmadı denemeden aldığım halde.

Genelde her şehirde olur, Letgo'da vs. bulabilirsin. Bilgisayarcılar olur güvenilir o tarz yerlerden 2.el ekran kartı vs. alabilirsin. Ben işlemci o tarz bir yerden aldım sorun çıkmadı denemeden aldığım halde.

Anladım yani bilgisayarcılara'da bakmamda fayda var diyorsunuz. Biliyorsunuz pandemi dönemi oyunda test ve FurMark testi yeterli olur mu 1050 Ti için?

Anladım yani bilgisayarcılara'da bakmamda fayda var diyorsunuz. Biliyorsunuz pandemi dönemi oyunda test ve FurMark testi yeterli olur mu 1050 Ti için?

Oturduğun yere yakın olmasına dikkat et. Letgo'dan bulduğum bir bilgisayarcıdan aldım ben yorumlarına falan bak. Zaten çoğu insan dükkanın ve isminin kirlenmesini istemez bu yüzden sağlam mal satarlar sıkıntı olursa gidip götürürsün. Almadan önce dene ama kesinlikle.

Oturduğun yere yakın olmasına dikkat et. Letgo'dan bulduğum bir bilgisayarcıdan aldım ben yorumlarına falan bak. Zaten çoğu insan dükkanın ve isminin kirlenmesini istemez bu yüzden sağlam mal satarlar sıkıntı olursa gidip götürürsün. Almadan önce dene ama kesinlikle.

Letgo'da nasıl bir şekilde araştırmalıyım ve nelere dikkat etmeliyim küçük bir özet geçebilir misiniz rica etsem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı