İkinci el GTX 1650 sistem 12 bin TL'ye alınır mı?

Şimdi arkadaştan PC alacağım ucuza, dostumdur. Kasası güzel özellikler şöyle.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500.
Ekran kartı: Tek fanlı GTX 1650 4 GB.
RAM'lar 32 GB GDDR4.
SSD: 512 GB.
Yanında çift hoparlör-Wi-Fi wiarless bağlayıcı da verecek bir de kurmak için güzel bir masa var. Toplam 12.000'e alacağım sizce uygun mudur ne diyorsunuz?

Yaklaşık 3 gün önce 33bin TL civarına 4090'lı sıstem topladım i5 32 RAM 512SSD sen pay biç pahalımı ucuzmu :)

Sen 33 Bin'e 4090'lı sistem topladın öyle mi? İyiymiş kanatlanıp da uçuyor mu bari.

Evet dostum oyun için almadığımdan işlemcisi ve SSD'si benim için çok çok önemli değildi RAM ve ekran kartı daha önemli benim için. Bu fiyatlara kovalarsan benden daha ıyı bır sıstem de dızebılırsın bunda sasıracak pek de bir şey yok aslında.

Evet dostum oyun için almadığımdan işlemcisi ve SSD'si benim için çok çok önemli değildi RAM ve ekran kartı daha önemli benim için. Bu fiyatlara kovalarsan benden daha ıyı bır sıstem de dızebılırsın bunda sasıracak pek de bir şey yok aslında.

2. elde en ucuz 4090 60kdan başlıyor :D

Ya hocam hala bilerek isteyerek alenen insanları keriz yerine koymaya çalışıyorsun neden yani? Otizm teşhisi konmuş bir birey bile elinde ki kartın minimum 60K'den kapı açtığını bilip ona göre Fiyat'a verir. Sen bahsettiğin Rakam'a ekran kartının 1 fanını bilemedin 2 fanını alırsın o da belki

RX 580'li kasalara 20 bin fiyat çeken dengesizler olduğu sürece ikinci el işi yürümez o sistem Max ederi 8-9k.

Ya hocam hala bilerek isteyerek alenen insanları keriz yerine koymaya çalışıyorsun neden yani? Otizm teşhisi konmuş bir birey bile elinde ki kartın minimum 60K'den kapı açtığını bilip ona göre Fiyat'a verir. Sen bahsettiğin Rakam'a ekran kartının 1 fanını bilemedin 2 fanını alırsın o da belki.

Dostum aldığım ekran kartı mining yapılmış bir laptop ekran kartı ve de tamir görmüş bir ekran kartı. Sıfır bir sistem dizmediğimden o fiyatlara çok da şaşırılacak bir şey yok sanki he? Bir de sormadan bilmeden yorum yapıyorsunuz ya yazık gerçekten 😀

Dostum aldığım ekran kartı mining yapılmış bir laptop ekran kartı ve de tamir görmüş bir ekran kartı. Sıfır bir sistem dizmediğimden o fiyatlara çok da şaşırılacak bir şey yok sanki he? Bir de sormadan bilmeden yorum yapıyorsunuz ya yazık gerçekten 😀

Ee o zaman burada adama yazdığın şey ne? Yok 33K ya 4090'lı sistem topladım falan. Düzgünce hayır dostum mantıksız bir alışveriş olur ve mantıklı bir alışveriş olur de bitsin. Niye insanları kandırmaya çalışıyorsun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı