İkinci el iPhone X alınır mı?

GodlessGame

Decapat
Selamun aleyküm Technopat üyeleri şimdi seneye Haziran ayında işe gireceğim. 3 ay çalışıp iPhone X almayı düşünüyom. Nasıl dediğinizi duyar gibiyim. Şimdi Sahibinden'de iletişim mağazaları var bunlar 5000-6000 TL arası iPhone X veriyorlar 15 ay garantisi falan var. Apple Türkiye garantisi bu arada. Bazıları 20 ay veya daha fazla hatta 2 haftalık (2 hafta kullanılmış) falan da olabiliyor. Bunlardan almayı düşünüyorum çünkü iPhone X şu an 7000-10000 TL arasında bulunabiliyor. Gecen pazar Türk Telekom'da peşini 9800 TL'ydi. Bu arada öğrenciyim bütün paramı biriktirip babamdan da izin alınca böyle bir şey düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Örnek:
ikinci el gri Apple iPhone X Cep telefonu

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam da neden hocam ? yanlış anlamayın ancak 2000-3000 tl ye Iphone X ile yapabileceğiniz herşeyi yapabileceğiniz telefonlar var iken. Gerçekten anlamıyorum çok zengin olursunuz bir telefona 10000 tl verebilecek maddi gücünüz olur anlarım ancak öğrenci olup 3 ay emek verip çalışıp gidip kazandığınız parayı bu telefona vermek neden bu kadar önemli sizin için ? Kesinlikle sizi eleştirmiyorum sizi anlamaya çalışıyorum. Nihayetinde para sizin paranız ben karışamam ama açıklayabilirseniz sevinirim.

Bence o kadar çalışıp bir telefona para vermek mantıklı gelmiyor fakat sen istiyorsan çalışıp emek edeceksin ben sıfır almanı öneririm almışken bir kere al yani

Direkt olarak bu modeli almanızı önermem. iPhone 6 sahibiyim. Her sene belirli bir yere kadar paranı biriktirip bir üstünü alabilirsin. Böylelikle güncelde kullanmış olursun. Açıkçası sıfırına bakman daha sağlıklıdır.

Sorduğun soru, 3 ay aralıksız sabah 6 akşam 8 çalışıp sonunda gelen tüm parayla bir telefon almak mantıklı mı? Sorduğun soru bu değil mi? Yanlış anlamadım yani? :D Umarım 3 ay çalıştıktan sonra kendine doğru cevabı kendin verebilirsin.

Çalıştığın o 3 ay, senin gözünde bir iPhone X ediyorsa al. Öğrenci olduğunu söylüyorsun, çok daha faydalı kullanılabilir bu para. Tekrar düşün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı