Parayı havale şeklinde mi attın? Atarken adını soyadını yazdıysan paranı ne kadar geç olsa da alırsın sonuna kadar. Yerinde olsam adamın sattığı düşük fiyatlı başka bir ürün var ise arkadaşımdan rica edip almasını söylerim veya başka bir isimle kendim alırdım. Eğer onda da bir problem olursa diye. Gerçi düşük fiyatlı şeyde de dolandırıcılık yapmaz yani. Umarım paranı geri alırsın. G4400'ün ikinci eline 250 TL verir bir insan en fazla.
@Socrates basit olarak sahte bir savcılık dilekçe belgesi hazırlayabilirsin, olumsuz yanıtlar alırsan. En iyi korkutma yöntemi budur. Olmazsa gerçekten sikayetçi olabilirsin. Profesyonel dolandırıcılar daha pahalı ürünlerle uğraşırlar.
@Socrates basit olarak sahte bir savcılık dilekçe belgesi hazırlayabilirsin, olumsuz yanıtlar alırsan. En iyi korkutma yöntemi budur. Olmazsa gerçekten sikayetçi olabilirsin. Profesyonel dolandırıcılar daha pahalı ürünlerle uğraşırlar.
Evrakta sahteciliğe gerek yok.
"Mağdurum bekliyorum işim acil olarak çözülmezse elimdeki konuşma kayıtları ve gönderdiğiniz ürün üzerindeki parmak izleri ile birlikte polise dolandırıcılıktan şikayet edip soruşturma başlatacağım."
Tatlılığında ki cümle yılanı deliğinden çıkarır.
Evrakta sahteciliğe gerek yok.
"Mağdurum bekliyorum işim acil olarak çözülmezse elimdeki konuşma kayıtları ve gönderdiğiniz ürün üzerindeki parmak izleri ile birlikte polise dolandırıcılıktan şikayet edip soruşturma başlatacağım."
Tatlılığında ki cümle yılanı deliğinden çıkarır.
Hocam dediğiniz doğru, ne kadar yasal olmasa da yapıp başarılı olan arkadaşlarım var. Hatta 5 kişi başka bir ile gidip adamı evinden alıp bir güzel döven arkadaşlarımda var. Parayı geri almışlardı tabi o parayla şehirde gezip tozup geri gelmişlerdi.
Arkadaşlar her birinize ayrıca teşekkür ediyorum. Ben kişilerin facebook profillerine de ulaştım. İncelediğim kadarıyla müspet bir yaşamları ve düzenli aileleri var. Hala diğer arkadaşın bir yanlışlık yaptığını ümit ediyorum.
Arkadaşlar her birinize ayrıca teşekkür ediyorum. Ben kişilerin facebook profillerine de ulaştım. İncelediğim kadarıyla müspet bir yaşamları ve düzenli aileleri var. Hala diğer arkadaşın bir yanlışlık yaptığını ümit ediyorum.
Hocam son durum nedir? Eğer polise gitmediyseniz polise şikayette bulunun. Adam sizi oyalıyor olabilir. Öyle düzenli aileyle falan olmuyor bu işler. Ben çok düzgün ailerden gelen çok serseri gördüm. Bu da aynı mantık. Adamın üstüne yürüyün. En sonunda biraz naif bir şekilde bir tehditte bulunun. Emin olun hemen akıllanıp sizinle ilgilenecektir.
Socrates ben senin yerinde olsam 1 kaç gün bekleyip parayı alamazsan elimdeki tüm kanıtlarla polise gidip suç duyurusunda bulunurdum yada sahte bir savcılık dilekçe belgesiyle adamları korkuturdum.
Ürünu nerden almistiniz ? Eger diger arkadaslarinda belirttigi gibi Get ile aldiysaniz dert etmeniz gereken bir durum yok. Direk ürünü iade ediniz.
Maalesef hukuk süreci Türkiye de cok yavas ilerliyor ve sonuc pekte istenildigi gibi olmuyor. Yapaninda yanina kar kaliyor...