İkinci el R3 3200G sistem almak mantıklı mıdır?

my last mistake

Hectopat
Şimdi arkadaşlar, alacağım bilgisayar 1900 lira ve ikinci el. Bilgisayar linkteki aletin aynısı ama sadece ikinci elde olanda ekstra olarak 16 GB RAM var.

Yani 16 GB RAM eklenince 2500 küsur oluyor ve adam 1 TB HDD de hediyem olsun dedi. Sizce sıfırı 2500 olan bir bilgisayara 1900 vermek mantıklı mı? Ederi bu mudur?

Çünkü bugün bir karar verip bugün alıyorum, artık çok bunaldım. Yani benim için ekstra fazla ne kadar özellik o kadar iyi. Bilgisayar yaşadığım şehirde olduğundan deneme şansım da var. Ne diyorsunuz arkadaşlar?

Şimdi arkadaşlar, alacağım bilgisayar 1900 lira ve ikinci el. Bilgisayar linkteki aletin aynısı ama sadece ikinci elde olanda ekstra olarak 16 GB RAM var.

Yani 16 GB RAM eklenince 2500 küsur oluyor ve adam 1 TB HDD'de hediyem olsun dedi. Sizce sıfırı 2500 olan bir bilgisayara 1900 vermek mantıklı mı? Ederi bu mudur?

Çünkü bugün bir karar verip bugün alıyorum, artık çok bunaldım. Yani benim için ekstra fazla ne kadar özellik o kadar iyi. Bilgisayar yaşadığım şehirde olduğundan deneme şansım da var. Ne diyorsunuz arkadaşlar?

İkinci el almayın kullanılmış olarak gelir size bilgisayar toplama tavsiyesi yapabilirim.

Alım tarihine, kullanım tarihine bakarak 2. el almak mantıklı çok uzun süre kullandıysa alma. 2. el almak bu piyasada en mantıklı şey çok güzel fiyatlara düşürebilirsin pazarlık yaparak. Test ettirmeyi unutma ucuz diye almaya çalışma elinde falan kalır üzülürsün.

İkinci el almayın kullanılmış olarak gelir size bilgisayar toplama tavsiyesi yapabilirim.

Hocam zaten ikinci el ürünlerin %99, 9'u kullanılmış oluyor.

Yani 16 GB RAM eklenince 2500 küsur oluyor ve adam 1 TB HDD'de hediyem olsun dedi. Sizce sıfırı 2500 olan bir bilgisayara 1900 vermek mantıklı mı? Ederi bu mudur?

Alınabilir bence urunun faturası olsun mutlaka. Alırken AIDA64 testi yapın ve FPS değerlerine bakın oyun varsa. Aldıktan sonra format atmanız iyi olacaktır.

Alım tarihine, kullanım tarihine bakarak 2. el almak mantıklı çok uzun süre kullandıysa alma. 2. el almak bu piyasada en mantıklı şey çok güzel fiyatlara düşürebilirsin pazarlık yaparak. Test ettirmeyi unutma ucuz diye almaya çalışma elinde falan kalır üzülürsün.

Hocam benim malum bütçe en fazla 2000. 2000'e zaten sıfır imkansız da ikinci elde bile ikinci üçüncü nesil i3 ve i5'ler bu fiyata satılıyor, i7'leri söylemiyorum bile.

6-7 senelik makinalara vereceğime, en azından yeni teknoloji ryzen3 3200 almak daha mantıklı değil mi ? evet apu ama ileride para geçerse, en azından ekran kartı alıp, biraz daha adam akıllı bir şey olabilir.

Ben oyun için kullanmayacağım grafik ve modelleme için onda da etüd olarak şu an.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı