my last mistake
Hectopat
Şimdi arkadaşlar, alacağım bilgisayar 1900 lira ve ikinci el. Bilgisayar linkteki aletin aynısı ama sadece ikinci elde olanda ekstra olarak 16 GB RAM var.
www.teknobiyotik.com
Yani 16 GB RAM eklenince 2500 küsur oluyor ve adam 1 TB HDD de hediyem olsun dedi. Sizce sıfırı 2500 olan bir bilgisayara 1900 vermek mantıklı mı? Ederi bu mudur?
Çünkü bugün bir karar verip bugün alıyorum, artık çok bunaldım. Yani benim için ekstra fazla ne kadar özellik o kadar iyi. Bilgisayar yaşadığım şehirde olduğundan deneme şansım da var. Ne diyorsunuz arkadaşlar?
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 3200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Yani 16 GB RAM eklenince 2500 küsur oluyor ve adam 1 TB HDD de hediyem olsun dedi. Sizce sıfırı 2500 olan bir bilgisayara 1900 vermek mantıklı mı? Ederi bu mudur?
Çünkü bugün bir karar verip bugün alıyorum, artık çok bunaldım. Yani benim için ekstra fazla ne kadar özellik o kadar iyi. Bilgisayar yaşadığım şehirde olduğundan deneme şansım da var. Ne diyorsunuz arkadaşlar?