AirLife
Kilopat
- Makaleler
- 4
Daha fazla
Vallahi o kadar detaylı bilgileri sorsak herhalde karşı taraf küfür eder adama az önce BIOS ayarlarıyla oynandı mı diyorum bilmiyorum diyor ilk sahibi siz misiniz diyorum çünkü bu bilgiyi bilmiyorsam muhtemelen ikinci sahibidir diye düşündüm ya da bir yerden aldı herhalde mining yapmak için kardeşim bütün bilgiler yazıyor görmüyor musun diyor ben nereden bileyim diyor tuhaf çözemedim.
İlk sahibini boş ver ne yapacaksın zaten. Ama diğer sorulara cevap vermiyorsa kaçın, uzaklaşın.
Benim aldığım mining kartı da kaç aracı değiştirmiş bilemiyorum. Garanti var diye garantiye vermiştim. 2. kez göndermiştim başka bir sorun yaşadığımdan. Bu sefer iade almak için şansımı denedim. Fatura sahibinin onayı lazım deyip mail atıp onay almaya çalıştılar. Fatura sahibi ile ben görüştüm, konuştum. Ondan alan kişi 12K çarpmış bu adamı. O çarpan adamı getir sana iade onayını vereyim dedi. Kaç tane aracı geçmiş nereden bileyim dedim. Siz böyle deyince bu anım aklıma geldi. En kötü ihtimal iade alamaz, değişim alırsın garantiden.
Bu arada ben 1,5 yıldır mining yapıyorum, mining'in kartları eskittiğine dair somut bir şey gözlemlemedim, tabi karttan son sürat verim almak için ayarları sona dayayan olduysa o başka ama öyle kullanan çok azdır, acemiler yapar ancak.
Bilinçli bir mining kullanıcısı zaten oyuncudan daha az zarar verir karta. Çünkü undervolt yaparak sıcaklığını, çektiği gücü düşürebilir. Ama oyuncu son ayarlarda, full güçte ve daha yüksek sıcaklıklar da oynayarak daha çok yarar kartı. Ha 24 saat yapamaz sadece o var.