İkinci el S20 Ultra vs Sıfır S20 FE

Bütçe
11-12 bin TL.
Eski serinin en tepe modelini almak (Samsung için konuşuyorum) ikinci elde olsa bana çok mantıklı gelmiyor, sıfır S20 FE tavsiyemdir.

Eski serinin en tepe modelini almak (Samsung için konuşuyorum) ikinci elde olsa bana çok mantıklı gelmiyor, sıfır S20 FE tavsiyemdir.
Samsung S20 ultra sizin bahsettiginiz telefondan daha ustun performans sergiliyor eski olmasina ragmen, bu FE'lerin hepsi cop her ne kadar yeni cikmis olursa olsun, ben de sahsen S20 ultra almaya karar verdim sirf kamerasi icin (ikinci el)...

S20 Ultranın 103mmlik bir lensi var tam bir şaheser. Onun için Exynos 990'a bile katlanırım ben (!).

(!)...

S20 Ultranın 103mmlik bir lensi var tam bir şaheser. Onun için Exynos 990'a bile katlanırım ben (!).
Sunu da eklemek istiyorum, eger ki bir sey biliyorsaniz bizleri de bilgilendirin, cunku her onune gelen 'komiklik' yapma pesin de ama KOMiK olan hic bisi yok orta da, bilgi paylastikca guzel olur ama kalkipta buralar da espiri yapmayin gidin cesaretiniz varsa mekanlar da deneyin sansinizi, ciddi ciddi insanlari anlamiyorum, soru basit ama aciklama yapan yok, bu FE'lerden (Fan Edition) insanlar sikayetci, bir ton sikayet var ve bir ton insan da pisman oldugu icin onune gelene bunu tavsiye ediyor, ben yandim sen de yan kafasindan bu ulke asla kurtulmadi ve asla da kurtulmayacak ne yazik ki, yani dedigim gibi, zahmet olmazsa eger BILGI paylas bilmedigimiz ya da kacirmis oldugumuz ne var bu FE'ler de? Yeni gunceleme mi? Yoksa gizli bir ozelligi mi var? Cunku ekmek misali her dukkan da bu telefonu kakalamaya calisan telefoncu var piyasa da, alternatifleri de plastik daha da dandik Samsunglar...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı