İkinci el STRIX Scar G733ZX laptop alınır mı?

Bütçe
50.000

HotHead

Zeptopat
Katılım
1 Şubat 2023
Mesajlar
3
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. 🙂👋 İkinci el bir dizüstü bilgisayar bakıyorum ve şu cihaz (Asus) dikkatimi çekti. Sizce bu fiyat normal mi yoksa pazarlık payı da var mıdır? Pazarlık payı varsa sizce ne kadara alınır? Özellikle bu seriyi düşünüyorum. Sıfırını bulamadım o yüzden fiyat bilgisi konusunda bir araştırma yapamadım. Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
 
ABD'de fiyatları 3-3.5 bin dolar + vergi olarak değişiyor. Adam büyük ihtimalle BestBuy vb. marketten indirimden aldı, aldığı fiyatın biraz üstüne satmaya çalışıyor. Size her türlü faturayı teslim etmek zorunda ASUS Global garantisi için bu arada.

ABD'ye giden tanıdığınız varsa bu fırsatı kaçırmayın. Yeni ROG, 4080 hem. 3 bin dolara falan gelir yine.

 
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. 🙂👋 ikinci el bir dizüstü bilgisayar bakıyorum ve şu cihaz (Asus) dikkatimi çekti. Sizce bu fiyat normal mi yoksa pazarlık payı da var mıdır? Pazarlık payı varsa sizce ne kadara alınır? Özellikle bu seriyi düşünüyorum. Sıfırını bulamadım o yüzden fiyat bilgisi konusunda bir araştırma yapamadım. Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Bence uzak dur böyle sitelerden. Bu kadar para vereceğine 4000 serisini bekle.
 
Bu laptopun TR fiyatı en son 97 bin civarıydı hepsiburada.com üzerinde. 2. el bu fiyat hiç fena değil bence. Ayrıca garantisi olduğunu da belirtmiş satan kişi. Biraz pazarlık ile aşağı çekmeyi deneyin ve alın derim.
 

Geri
Yukarı