İkinci el ürün satın aldığım kişi zorla ürünü geri vermemi istiyor

Coolpanda

Kilopat
İkinci el olarak birisinden çok uygun fiyata bir ekran kartı satın aldım. Şimdi o kişi mesaj yazıyor ve diyor ki: "benden satın aldığın ekran kartını geri vermeni istiyorum. Bana o kartı iade etmek zorundasın çünkü hukuken ben sattığım malı iade alabilirim. İade vermezsen hukuk yoluna başvuracağım". Türkiye anayasasında böyle bir şey var mı?

İkinci el olarak birisinden çok uygun fiyata bir ekran kartı satın aldım. Şimdi o kişi mesaj yazıyor ve diyor ki: "benden satın aldığın ekran kartını geri vermeni istiyorum. Bana o kartı iade etmek zorundasın çünkü hukuken ben sattığım malı iade alabilirim. İade vermezsen hukuk yoluna başvuracağım". Türkiye anayasasında böyle bir şey var mı?
Yok öyle dünya hocam.

Nedenmiş? Sen satın aldın, o da sattı. Şuan kartın sahibi sensin. İster verirsin ister vermezsin. Nasıl bir yer üzerinden alışveriş yaptınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı