- Makaleler
- 4
Fiyatları yakın bu iki araçtan siz hangisini tercih edersiniz?
İki arabada alınacak durumda değil ki. Passat’ın şaşesi işlemli, ön üç parça değişen+bagaj kapağı değişen. Superb’nin bagaj havuzu işlemli. Alınca bir araba parası daha harcarsın. Bütçe ne?
Passat fena değil ama ön şase işlemli diye açıklama var. Güzel bir ekspertiz sonucuna göre Passat alınabilir.
Alınabilir dediğiniz araçlarda ön üç parça+bagaj kapağı değişenKilometre ve paketten dolayı Passat'ı seçerdim.
Hocam bütçe 800k civarı ben almayacağım bir akrabam bakıyor fikir vermek için öneriniz var mı?İki arabada alınacak durumda değil ki. Passat’ın şaşesi işlemli, ön üç parça değişen+bagaj kapağı değişen. Superb’nin bagaj havuzu işlemli. Alınca bir araba parası daha harcarsın. Bütçe ne?
Hocam hem sedan ve otomatik öneriniz var mı?https://www.sahibinden.com/ilan/vas...y-ana-bayi-anil-otomotiv-den-1130786785/detay bu araca bakmanızı öneririm hocam
İki arabada alınacak durumda değil ki. Passat'ın şaşesi işlemli, ön üç parça değişen+bagaj kapağı değişen. SuperB'nin bagaj havuzu işlemli. Alınca bir araba parası daha harcarsın. Bütçe ne?
Alınabilir dediğiniz araçlarda ön üç parça+bagaj kapağı değişen? Ayrıca ön şase işlemli.
Astra Civic Corolla asla pişman olmazsınızHocam bütçe 800k civarı ben almayacağım bir akrabam bakıyor fikir vermek için öneriniz var mı?
Hocam hem sedan ve otomatik öneriniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.