İkinci tur seçim anketi

Anket

• Kılıçdaroğlu

Oy: 191 79,6%
  • Erdoğan

Oy: 49 20,4%

• Oy verenlerin toplamı
    240
Kılıçdaroğlu yarışı Oğan'a bırakmalı. Evet, onun da kaybetme ihtimali var ama en azından ilerleyen süreç için bir fikir oluşumu sağlar. Her ihtimal şu anda Kılıçdaroğlu'nun kaybettiğini söylüyor. Gel de bunu CHP'lilere anlat. Zaten KK koltuk sevdalısı. Böyle bir şeyi kabul etmeyeceği de ortada.

Artık Erdoğan eskisi gibi sırıtamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 tarafdan bakarsak;

Eğer kim kazanır anlamındaysa Erdoğan kazanır bence bu yüzden erdoğana verdim. Ama konu desteklediğim adaysa kılıçdaroğlu tabii ki.

Ben seçimin kaderini milliyetçi taban belirleyecek diye düşünüyorum. Sizce kim kazanacak?
Bu sadece milliyetçilere bağlı bir seçim değil. Milliyetçilerin oyunu aldığında YSP'nin oylarını kaybediyorsun. YSP'nin oy vereceği şartlarda Türk milliyetçilerinin oy kullanma olasılığı çok çok az. KK bu seçimi kaybetti. Bu adam CHP'nin başından gitmeli abicim.

Bu sadece milliyetçilere bağlı bir seçim değil. Milliyetçilerin oyunu aldığında YSP'nin oylarını kaybediyorsun. YSP'nin oy vereceği şartlarda Türk milliyetçilerinin oy kullanma olasılığı çok çok az. KK bu seçimi kaybetti. Bu adam CHP'nin başından gitmeli abicim.

Kaybedecek olsa bile en fazla oyu alacak aday Kılıçdaroglu.

Bu sadece milliyetçilere bağlı bir seçim değil. Milliyetçilerin oyunu aldığında Ysp'nin oylarını kaybediyorsun. Ysp'nin oy vereceği şartlarda Türk milliyetçilerinin oy kullanma olasılığı çok çok az. Kk bu seçimi kaybetti. Bu adam CHP'nin başından gitmeli abicim.

Gidiyor zaten kendisi dedi seçim kazanamazsam genel başkan bırakacağım diye. Zaten istifa eti diye biliyorum.

Kaybedecek olsa bile en fazla oyu alacak aday Kılıçdarogluydu.
Anadolu halkı Kılıçdaroğlu'na deccal gözüyle bakıyor. Bazı noktalarda haksız da sayılmazlar. Kendince haklı sebepleri var. CHP tarihte bu halk üzerinde nasıl bir travma bırakmışsa adamlar taparcasına Cumhur İttifakı'nı destekledi. Malum kişi 2018'den bu yana yalnızca %3 oy kaybetmiş. Tabii oy kullanan Suriyeliler de hesaba katılmalı ama Erdoğan küçümsenecek bir siyasetçi değil.

Bu anketler ile zaten hep KK kazanıyor ama sandıkta görüyoruz.

Sonar gibi araştırma şirketleri köyleri de hesaba katarak bir araştırma yaparak şu anki seçime en yakın verileri vermişler. Diğer güvenilen Konda, Orc gibi şirketler çuvalladı. Demek ki genel seçimde büyükşehir değil köyler önemliymiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı