Bunu neden yapıyorsunuz acaba aynısı senelerce babamda var.
2.5 yıl önce korona yoktu.Koronadan dolayı muhtemelen
Biliyorum fakat bu yeterli gelmiyor. Sisteme leke bulaştı bir kere. Ama tuhaftır ki bu sadece Windows kullanırken oluyor. Linux kullanırken daha rahatım.Hocalarım Revo Uninstaller indirerek appdata regedit ve benzeri yerlere bakmanıza gerek yok program üzerinden sildiğiniz zaman hiçbir dosya bırakmıyor.
Yok.İlgini takıntı veya alışkanlıklarınız neler? Benimki dizilerde veya oyunlarda geçen ve hoşuma giden müzikleri çok fazla dinliyorum. Üstüne o müziğin dizi ve oyunda hangi anlarda çaldığını sürekli düşünüp hayatımın hangi noktalarında çalabileceğini falan hayal ediyorum. Bence hoş bi' aktivite. Sizinkiler neler?
Dinlediğim müziğin dışarıya kesinlikle gitmemesini sağlarım. Olmadı dinlemem.
İlgini takıntı veya alışkanlıklarınız neler? Benimki dizilerde veya oyunlarda geçen ve hoşuma giden müzikleri çok fazla dinliyorum. Üstüne o müziğin dizi ve oyunda hangi anlarda çaldığını sürekli düşünüp hayatımın hangi noktalarında çalabileceğini falan hayal ediyorum. Bence hoş bi' aktivite. Sizinkiler neler?
Bu kadar hızlı bağlanmak zaman zaman kötü olabiliyor hocam.Bir kızdan hoşlanmam için onunla keyifli bir Max 5dakikalık bir sohbet yeterli oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.