Ben duygu insaniyim biraz karşı taraftan soğukluk gördüğüm zaman uzaklasiyorum sebepsizce iyi mi yapiyorum bilmiyorum.Çözüm diye bir şey yok vallahi bazı insanlar mantık insanı her şeyi düşünür yapsam mı yapmasam mı diye teraziye sokar. Bazıları duygu insanıdır içlerinden geldiği gibi sorgulamadan düşünmeden hareket eder.
Sen mesaj atsam mı, atmasam mı diye kafayı yerken belki bir başkası kızı mesaj bombardımanına tutuyor.
Ben duygu insaniyim biraz karşı taraftan soğukluk gördüğüm zaman uzaklasiyorum sebepsizce iyi mi yapiyorum bilmiyorum.
Enteresan bir durum ya, bilmiyorum valla ne yapsak yaş 30’a geldi. Evlenmek de istiyorum nasıl olacak bilmiyorum.Bende aynıyım arkadaşa bunu sorduğumda Türk kızları peşinde köpek olmanı istiyor dedi. Fazla ilgi gösterince de soğuyorlar.
Özetle, Kızlar soğuk yapınca senin yüzsüz olman daha çok ilgi göstermen gerektiğini söyledi. Benim şahsi fikrim bu konu da yok jrhdjr. Yüzsüz gibi soğuk yapan kıza, mesaj atmayan kıza yazasım gelmiyor. Karşında ki insanı zorla konuşturuyormuşsun gibi oluyor.
Abi valla benimde 25..Enteresan bir durum ya, bilmiyorum valla ne yapsak yaş 30’a geldi. Evlenmek de istiyorum nasıl olacak bilmiyorum.
Evet görücü usulü en temizi gibi. Normal olarak bir kizla tanismak flört evresine geçmek sonra buluşmaya cikarmak baya baya efor isteyen sey en kötüsü o eforun karisligini bulamayip kızın bulusmak istememesi çok yasadim.Abi valla benimde 25..
En temizi görücü usulüne gidiyor gibi jrhdhr.. Flört evresi falan çekilecek çile değil. Belki çekilirde ben beceremiyorum yani, yüzsüz gibi sürekli birine yürümek insan kendini tacizci gibi hissediyor.. Üstüne Türk kızlarımızda peşinde koşulsun çok istiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.