İlişkide kararsız kalmak

Anladım birden fazla yapmışsın okey. Ama bu ayrılma kararını sen ona 8 saat yazmadığın zamanlardamı aldı yoksa yeni mi aldı?
Ya şöyle birçok hata yapmışım yani ona göre ki bana bunlar hata bile denmez hata kelimesi hani aldatma olur küçük düşürme olur bunlardır bana göre şöyle özetleyim mesela bir sorun yaşıyoruz suçu bana atıp sen bitiriyorsun diyor sonradan emin misin kararında diyorum ya sus diyor bi yandan da böyle davranıyor bitirmek istemiyor ama bitirme cümleleri kuruyor.

Benim kim olduğumu bilmiyorsun ismim umut değil özelim bu evet fakat beni hayatında tanıyabiliceğini kim olduğumu bulabilicek kadar akıllı olmadığını düşündüğüm kadar akıllıyım boş yapma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son kısımda arkadaş ibretlik ayarı vermiş.

Yeeey çok yakışıklıyım sokağa çıksam her kız bana düşer, ben mükemmelim ama sevgilim benden kat ve kat daha değersiz ve tipim çok iyi ama Tanrı vergisi sonuçtaa yeeee ağlayın sizi gibi çirkinler, çirkinler ölsün (!)

Umarım kız senden ayrılır ve umarım yüz felci geçirirsin.

Kızın ilişkinizi önemsemediği çok belli. Eğer gerçekten ayrılmamak istese ve ilişkiye değer verse her naneye kavga çıkartmaya çalışmaz.
Ulan onu bunu boş verinde bende @safakuyanikk niye konu sahibi olarak gozukuyor?
Bende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…