İlk alkol deneyimim facia oldu

Hocam ilk defa alkol aldım. 2 bira (markası şiveps miydi hatırlamıyorum), 2 Tuborg bira kırmızı, bir de 35'lik votka içtim, sızmışım, gece kusmuşum ama hiçbirini hatırlamıyorum. Bünyem alkole dayanıksız mı sınırım nedir?
Hocam çok az içtiğiniz için olmuş olabilir, bundan sonra daha fazla için.

İlk kez araba süren birisinin +200 km/h ile gitmesinin absürtlüğü gibi ilk kez alkol içen birisine göre fazla içmişsiniz. Yaşadıklarınız çok normal. Ne sürede içtiğiniz de ne kadar içtiğiniz kadar önemli. Tavsiyem, yavaş ve kendinizi gözleyerek için. Kusmaya gelene kadar daha neler neler var. Algınızın değiştiğini, belki de biraz uykunuzun geldiğini fark ettiğinizde içmeyi bırakın.

Sek 35'lik votka alışkın bir alkoliği bile dumur edebilir. Yanına da yüksek alkollü 2 bira içmişsin, biraz da hızlı içmişsen kusmakla kalmaya dua edebilirsin.

Votkayı karışımla yavaş yavaş içsen çarpmazdı, bira zaten maksimum başını döndürürdü. Bir de açken içmeyi önermem, mideyi bozuyor.

Karmakarışık, çok içmişsiniz ilk içişinize göre kusmaniz çok normal. Alkol komasına girmemişsiniz şanslısınız.

İçmenizi önermem ama içeceğim diyorsanız meyve suyu veya enerji içeceği ekleyin yanında da meyve yiyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı