Bana sorarsanız ben oyuncular ve Barbie gibi bir şeyden nasıl bir film çıkardılar görmek için izleyeceğim. Birde Google'a Barbie'nin başrolleri olan Margot Robbie ve Ryan Gosling'in ismini yazınca pembeleşiyor Google. Oppenheimer'da bu yok. Yani demek istediğim Barbie için çok reklam kastılar. Bir şeylerine güveniyorlardır herhalde.
Bölgeye göre değişiyor. Sineması kaliteli olan, parlaklığı kısmayan yerlerde standartlar bile 120 küsür TL oluyor. IMAX ise 140TL. Parlaklığı kısan yerlerde 70-80TL oluyor. Öğrenci için konuşuyorum.
hem benim kurduğum ve yürüttüğüm bir forum var, hem burada sanki fake bir hesaptan yazıyorum gibi hissediyorum, hem... hem... Buradan kullanıcı çekebilmek için Teknopat'a reklam teklifinde bulunmuştum ama kabul etmediler.
Cillian murphy, robert downey jr. Gibi efsanelerin olduğu filimi izlemek yerine popüler kültürün eline düşmüş bir filimi izlemek çok saçma olurdu tabii ki de oppenheimer.
Cillian murphy, robert downey jr. Gibi efsanelerin olduğu filimi izlemek yerine popüler kültürün eline düşmüş bir filimi izlemek çok saçma olurdu tabii ki de oppenheimer.