İlk Barbie filmine mi gideceksiniz yoksa Oppenheimer'a mı?

İlk Barbie mi Oppenheimer mı?

• Oppenheimer

Oy: 61 45,2%
  • Barbie

Oy: 24 17,8%
  • Hiçbiri

Oy: 50 37,0%

• Oy verenlerin toplamı
    135
Sitenin %90'nının Torrent kullandığını öğrenince arkadaş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

burayı terk edeceğim yakında. bir gün son defa gireceğim ve hiçbirinizin haberi olmayacak.

Bana sorarsanız ben oyuncular ve Barbie gibi bir şeyden nasıl bir film çıkardılar görmek için izleyeceğim. Birde Google'a Barbie'nin başrolleri olan Margot Robbie ve Ryan Gosling'in ismini yazınca pembeleşiyor Google. Oppenheimer'da bu yok. Yani demek istediğim Barbie için çok reklam kastılar. Bir şeylerine güveniyorlardır herhalde.
Hocam ben bekleyeceğim inceleme için. Eğer güzel olursa giderim belki.

Ankara'daki biletler nasıl yaşadığım şehirde 106 TL öğrenci.
Bölgeye göre değişiyor. Sineması kaliteli olan, parlaklığı kısmayan yerlerde standartlar bile 120 küsür TL oluyor. IMAX ise 140TL. Parlaklığı kısan yerlerde 70-80TL oluyor. Öğrenci için konuşuyorum.

Oppenheimer'ı IMAX ile izleyeceğim ve IMAX olan sinema bana uzak kalıyor. O yüzden ilk barbie izleyeceğim.
Eki Görüntüle 1866115

Cillian murphy, robert downey jr. Gibi efsanelerin olduğu filimi izlemek yerine popüler kültürün eline düşmüş bir filimi izlemek çok saçma olurdu tabii ki de oppenheimer.

Cillian murphy, robert downey jr. Gibi efsanelerin olduğu filimi izlemek yerine popüler kültürün eline düşmüş bir filimi izlemek çok saçma olurdu tabii ki de oppenheimer.
Karşılaştırmayı oyuncu kadrosundan yapmayın hocam. O konuda her iki tarafta iyi.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı