İlk Barbie filmine mi gideceksiniz yoksa Oppenheimer'a mı?

İlk Barbie mi Oppenheimer mı?

• Oppenheimer

Oy: 61 45,2%
  • Barbie

Oy: 24 17,8%
  • Hiçbiri

Oy: 50 37,0%

• Oy verenlerin toplamı
    135
Kardeşimle beraber gideceğim için Barbie. Aslında The Flash, Barbie, Spider Man, Oppenheimer hepsine gitmek istiyordum fakat fiyatlar pahalı.
Hocam insana fiyatlar değil de ülkede IMAX'in bile kalitesiz olması, yurt dışındaki standart sinemaların buradaki IMAX ile aynı olması koyuyor. Hem yüksek bir fiyat ödüyorsun hem de gittiğin sinemanın görüntü kalitesi 2015- 2016'dan kalma monitörlerden kötü hem de ses sistemi 3D ses özelliğin destekleyen bir oyuncu kulaklığından kötü.

Hakılısınız hocam ama Ryan Gosling hariç gerisini pek önemsemiyorum.
Bizim ülkede giden herkes zaten "I drive" kafasıyla gidecek hatta yurt dışında bile bu şekilde giden olacak fakat yine yurt dışında Margot Robbie, John Cena vs. sevilen isimler.

Hocam insana fiyatlar değil de ülkede IMAX'in bile kalitesiz olması, yurt dışındaki standart sinemaların buradaki IMAX ile aynı olması koyuyor. Hem yüksek bir fiyat ödüyorsun hem de gittiğin sinemanın görüntü kalitesi 2015- 2016'dan kalma monitörlerden kötü hem de ses sistemi 3D ses özelliğin destekleyen bir oyuncu kulaklığından kötü.
Evet kesinlikle öyle. Gittiğim sinemalar hiç kaliteli değildi şu ana kadar. Ankara'da oturuyorum.
1689629814817.png

Biri böyle bir şikayette bulunmuş.

Evet kesinlikle öyle. Gittiğim sinemalar hiç kaliteli değildi şu ana kadar. Ankara'da oturuyorum.
Eki Görüntüle 1866167
Biri böyle bir şikayette bulunmuş.
Ben geçen yıl Batman'e gittiğim zaman iyiydi. Onun dışında hep Antares'e gittim ve hep kötüydü. En son Antares'te Spider-Man No Way Home izlemiştim onda da finaldeki savaş sahnesi karanlıktan dolayı gözükmüyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı