İlk Defa Android'e Geçen Birisine Öneriler

merttok

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün ilk defa Android telefon olan M4 Aqua aldım. Android kullanımı hakkında hiç bilgim yok. Gerekli uygulamalar olsun, şarj nasıl az gider, neleri kapatmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle mümkün olduğunca gereksiz uygulamalardan kurtul. Telefonla birlikte kullanmayacağın uygulamalar da gelmiştir. Google+, Hangouts gibi uygulamaları kullanmıyorsan onları da devre dışı bırak Ayarlar- Uygulamalar kısmından.

Şarj için spesifik bir şey yapmana gerek yok. Yüzde 10'a gelmeden şarj et ve dolunca şarjda bekletme cihazı.

Stamina modu var zaten onu kullanabilirsin daha fazla batarya süresi için.

Z2 Geliştirici Seçenekleri Açma ve Animasyonları Kapatma | Technopat Sosyal

Burada anlattığım gibi animasyonları da kapat. İlk planda aklıma bunlar geldi daha spesifik soruların varsa sorabilirsin.

Dediklerinizi yaptım. Şöyle bir sorunum var. Telefonla 5-10 dk oynadıktan sonra arkadaki ısınmayı hissedebiliyorum. Bu telefonun hafızasından dolayı olabilir mi? Yani boş alan, gerekli uygulamaları kurduktan sonra baya azaldı. Yada RAM'den dolayı olabilir mi? Ben öyle düşünüyorum. RAM'i en çok kullanan uygulamalar hangisi? Birde ekran resmi nasıl çekiliyor? :D

Telefon ile gereksiz uygulamalar geliyor. Bunun üzerinde sen de uygulama yükleme bence. Kullanmadığın uygulamaları devre dışı bırak. Gerekli olur ise Adobe Reader olur. Çok fazla gerekli olacağını düşünmüyorum. Onun dışında pek fazla bir şey gerekli değil. Yeni telefon almış iken kılıf almanı öneririm. Cüzdan kılıf bulabilir isen onu öneririm. Koruyucu olarak iyi iş yapıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı