İlk defa GTA V oynayan birine öneriler

Merhaba,

GTA 5'i Steam'dan dün satın aldım, şaka değil, ilk defa GTA 5 oynayacağım :) ilk çıktığı zamanlar PlayStation'da oynamıştım birkaç sefer o kadar. Bazı sorularım ve merak ettiklerim var yardımcı olabilir misiniz?

1) GTA 5 Social Club olayı nedir? Steam'dan GTA 5'e giriş yaparken ihtiyaç var mı?

2) oyunu almamda ki en büyük sebep; (modlar) singleplayer'da mod kurup tek başıma açık dünya da oynamak istiyorum oyunu korsan değil de satın alıp orijinal oynadığım için mod kurarsam sıkıntı yaşar mıyım? Yani oyun dosyaları bozulur mu, ya da ban yer miyim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

3) GTA V indirim de şu an da bildiğiniz gibi 84.50 TL'ye aldım ben de altta DLC'ler vardı Online Edition vs. bunlar tam olarak nedir? Online Edition gibi DLC'leri satın almazsam Online oynayamıyor muyum? Yani ben direk DLC'siz GTA 5 satın aldım Online oynayabiliyorum her halde ben de?

Sorularım sadece bunlar, aklıma başka gelen bir şey olmadı bunlar dışında.

Son olarak, sizin önerdiğiniz şeyler var mı oyunla ilgili? Oyun hakkında bilgim sıfır çünkü.

Hocam normal alın Online oynarsınız öyle bir şey olmasa zaten herkes korsan indirirdi.
Bir arkadaşım para hilesi yaptıktan sonra ban yedi. GTA 5'i yaklaşık 2 haftadır oynuyorum zar zor bir garaj ve araba satın alabildim. Para hilesi yapmayı düşünuyorum fakat ban yemekten korkuyorum. Yapmalı mıyım hile ya da kendim mi para kasmalı mıyım?

Hocam ben Cheat Engine'den yaptım sınırsız param oldu ban yemedim gerçi oyun korsan dı korsan GTA 5 belki de ondan yememişimdir ama ne bilim istersen yap :)
 
Hocam ben Cheat Engine'den yaptım sınırsız param oldu ban yemedim gerçi oyun korsan dı korsan GTA 5 belki de ondan yememişimdir ama ne bilim istersen yap :)
Zamanında baya çile çektim GTA Online'da özellikle. sonradan arkadaşımın yardımıyla Facilities ve Casino Heist görevlerinde tüm parayı bana vererek baya kazandım. Bir gorevden yaklasik 1 - 1.5M kazanıyordum.
 
Hocam şu arkadaşın kanalına bakın her şey hakkında videosu var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı