HRNYUGR
Hectopat
Akşam akşam güldürdüğünüz için teşekkürlerYaz kızım. Zanlının etkin pişmanlık yasasından faydalanmasına ve bir daha bir dal bile içmemesi karşılığında kanser olmamasına karar verilmiştir.
Akşam akşam güldürdüğünüz için teşekkürlerYaz kızım. Zanlının etkin pişmanlık yasasından faydalanmasına ve bir daha bir dal bile içmemesi karşılığında kanser olmamasına karar verilmiştir.
Evet ama insanlar bunu görüp, "Baba bak senin elin ayağın titriyor al bi tüttür" demesin diye yazdım. Şahsen babam sigarayı kalp ameliyatından sonra 60 yaşında bıraktı. Kaslı adam yatağa düştüğü için 10cm göbek saldı. 2 yıl çalışamadı inşaatda.Sigaranin tek artisi tabi onca zarar içerisinde denebilirse dopamin seviyesini arttırdığı için parkinson hastaliğini önler.
Kart oyunu mu? Eğer kart ise daha uğramadı bize, daha çok teneffüslerde erkek nüfusu yaygın olmasından kaynaklı futbol, koşuşturma, kantin sıraları veya sınıfta kavga gibi sıkıntılı hareketler var.Pablo Escobar güldürdün beni peki ya poker var mı?
![]()
Cidden bu sözde arkadaş ortamı olan ama aslında herkesin çıkarcı olduğu topluluklar başa bela.Kart oyunu mu? Eğer kart ise daha uğramadı bize, daha çok teneffüslerde erkek nüfusu yaygın olmasından kaynaklı futbol, koşuşturma, kantin sıraları veya sınıfta kavga gibi sıkıntılı hareketler var.
@HRNYUGR 16 yıl içmemişsiniz, keşke daha uzun yıllar tanışmasanız. Arkadaş ortamları gerçekten bir pazarlama şirketi gibi, satış elemanları o yüzden kötü arkadaşlar oluyor demek ki![]()
Bakın ben üniversite öğrencisiyim evet lisede de içen arkadaşlarim vardı anadolu lisesindeydim ama tuvaletlerde içen insanlar vardı üniversitede level atladik alkol + sigara oldu artik aşagı yukari herkes bir şeyler içiyor insanın kendi iradesine sahip olması çok önemli 5 kuruş para vermeden hergün sigara içebilirim ama içmiyorum sağlık için şuan lise 3 e gidiyorsunuz üniversitede aman diyeyim kendinizi kaybetmeyin yoksa okul biter o alişkanliklar bitmez evin yolunu bulamazsiniz.Cidden bu sözde arkadaş ortamı olan ama aslında herkesin çıkarcı olduğu topluluklar başa bela.
Gittiğim üniversite iyi bir üniversite üniversitelerin hepsi ayni kuzenlerimden biliyorum devlet özel farketmeksizin insanlar sigara ve içki içiyorlar senin burada üniversite seçerken bölüm üniversite uyumuna bakman lazim.Üniversiteye gidilecek ise adam gibi üniversiteye gidilmeli kötü bir üniversite ise okumam daha iyi.
Aslında arkadaş çevresi yüzünden.
Çok teşekkürler.O arkadaş çevrenden acilen kurtul. Sigaraya devam etmemen için değil, kötülüğünü ve kurtulmanın ne kadar zor olduğunu bildikleri halde sana engel olmamalarından dolayı. Dostum yaşın kaç bilmiyorum ama ben 30 yaşındayım ve bugüne kadar hayatım boyunca kendime yaptığım en büyük kötülük sigaraya başlayıp devam etmek oldu. Abartmıyorum, kesinlikle en büyük pişmanlığım. Tek bir sigara içmiş olmak sana hiç bir zarar vermedi, bağımlı da olmadın merak etme. Ama böyle düşünüo ya bir tane daha bir tane daha diye diye bir bakmışsın bağımlısın, bağımlı olmayı sana inan anlatamam ve sen de olmadan anlayamazsın zaten. Başlarda çok masum gelicek, ya ben bunu istediğim zaman içer istediğim zaman bırakırım modunda takılacaksın ama inan bana öyle değil. Seni hiç tanımayan biri olarak söylüyorum bunları, kesinlikle ama kesinlikle bir sigara daha yakma. Farkında olmadan bağımlı olursun. Düşün ki gecenin bu saatinde tanımadığım birisi için şu satırları yazıyorum sırf bir kişinin hayatına/sağlığına yazık olmasın diye. Düşmanımın başına bile gelmesin net.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.