İlk karabasan anınız

aleff

Decapat
Daha fazla  
Dostlar evet garip bir konu. Neden sorduğumu sormayın bilimsel bir çalışma yapıyorum. Mümkünse ilk karabasan görme anınızı uyumadan önce uykuda ve uykudan sonra yaşadığınız hadiseler şeklinde anlatırsanız sevinirim. İyi sosyaller.

Ellerim ayaklarım bağlı gibiydi. Hareket ettiremiyordum vücudumu. Uyanıktım ama uyanık değildim gibiydi. Uyandığımda siyah bir figür 2 saniye içinde göründü ve kayboldu. Sonra da sabahlamıştım.

Bir evdeydim ve evin altında depo vardı o depodan birşey almam için birisi bana çok ısrar etti bende indim etraf zifiri karanlıktı depoya girdim ve bir anda içeriden siyah bir siulet bana bakıyordu hareket edemiyordum bütün dünyanın ağırlığı üzerime basmış gibiydi beni aşağı gönderen kişiye bağırmayı denedim ama olmadı aklımda birkaç sure okudum ve uyandım.

Bana uyku felci oldu ancak karabasan görmedim. Çünkü karabasan görenlerin çoğu sırtüstü uyuduklarında olduğunu söylüyorlardı. Ben de yıllardır bunu bildiğimden ötürü hep yan yatarım.

Birkaç ay önce yarı uyku halindeyken bir anda bir baskı hissettim üstümde ve uyanma ihtiyacı hissettim. O an bilincim yarı açıktı ve uyku felci geçirdiğimin farkında gibiydim. Bilincim tam açılması için hareket etmek özellikle de konuşmak istiyordum ama sesim çok az çıktı (o an bilincim tam yerinde olmadığı için belki de rüyada sesimi çıkarttım bana gerçek gibi geldi). Yan yattığım için bilincim yerine geldiği anda arkama döndüm karabasan geldi mi diye ama hiçbir şey yoktu tabii. Bayağıdır gerçekleşeceği günü bekliyordum ama hazırlıklı olduğum için aşırı korkmadım.

Dostlar evet garip bir konu. Neden sorduğumu sormayın bilimsel bir çalışma yapıyorum. Mümkünse ilk karabasan görme anınızı uyumadan önce uykuda ve uykudan sonra yaşadığınız hadiseler şeklinde anlatırsanız sevinirim. İyi Sosyaller.

Rüya ile gerçek hayat arasinda hissedip yan yatarken hareket edemiyordum arkamdan yorgana parmakla birisi bastiriyor bunu hissediyordum yataga baski da hissettim uyaniktim ama hiçbir fiziksel faaliyet gerçekleştiremiyordum bu görmek sayılmaz ama görmeyip arkamdan bilmediğim bir şeyin hissiyati psikolojimi o dönem yormustu 🙂

Dostlar evet garip bir konu. Neden sorduğumu sormayın bilimsel bir çalışma yapıyorum. Mümkünse ilk karabasan görme anınızı uyumadan önce uykuda ve uykudan sonra yaşadığınız hadiseler şeklinde anlatırsanız sevinirim. İyi sosyaller.
Çalışmalarınız bittiğinde paylaşım yapacak mısınız?

Hocam sizin dediğiniz karabasan arkadaşların dediği kabus her neyse de bana karabasan gerçekten çok gelir neredeyse 5 gecede 1 karabasanla takılırız artık sırt sı... Neyse boş verin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı