İlk kez hoşlandım ve açıldım

Paraya bakıyorlar hocam en çok. Sıralamaları şöyle:
1- Para
2- Dış görünüş
3- ''Badboy''luluk.
Hocam daha önce ne yazıldığını bilmiyorum ama size şunu söyliyebilirim, 15 yaşındaki hangi kız paraya bakıyor? Hani diğerlerine %100 katılıyorum ama fakirlikten ağzı kokmuyosa, bu yaşta hiçkimsenin paraya baktığını düşünmüyorum.

Demem merak etmeyin. Dediğim şeyde kararlıyım.
Dersin hocam, ben 6 ay önceki mesajlarıma bakıp kafamı s. diyorum.

Son düzenleme:
Belkide iyiki yapmışım diyeceğim bilemeyiz. Ayrıca 15 yaşındaki hangi kız paraya bakar derken size katılmıyorum 14 yaşında sigaraya başlamış ergen kızlartanıyorum.

@YKC ohoo benim ortama gelin göstereyim hocam size. Paraya bakmayan kız yok bu yaşta çevrede. Belki şehrimden dolayıdır.

@YKC ohoo benim ortama gelin göstereyim hocam size. Paraya bakmayan kız yok bu yaşta çevrede. Belki şehrimden dolayıdır.
Hocam valla ben bu zamana kadar hiç görmedim, Şehirden dolayı vs olabilir.

@429065 hocam kıza tekrardan sorayım bir şey kaybetmem dedim ve yeniden ileride şansımız var mı diye sordum ve yok dedi. Resmen yıkıldım ağlayasım bile var normalde mesajlarında ilerde değişebilir belki tarzı şeyler yazıyordu şuan o da yok. Kalbim parçalanmış gibi hissediyorum moralim bozuldu. Ama gerekirse bu kız için mükemmelleşeceğim kızın istediğinin en iyisi olacağım bunda hala kararlıyım. Ancak şuanda çok moralim bozuk gerçekten 1 hafta falan düzelmem gibi. Ona değer verdiğimi bilsin sevdiğimi bilsin benim için yeterli.

@328914 bir kız için kendini değiştirmeye değer mi hiç hocam?

@328914 bir kız için kendini değiştirmeye değer mi hiç hocam?
Bir kız dediğiniz kişi eğer olursak hayatımı onunla geçireceğim bir kişi fazlasıyla değer.
Değer verdiğim bir insan için rezalet biri olursam asıl o ağırıma gider.
Kıza fotoğraflarımı atarken bile çok terliyorum daha çok azimleniyorum fiziğimi güçlendireceğim geliştireceğim diye.
Gerekirse yıllarımı harcayıp yapacağım.
Öyle sanalda 20 tane kız değiştiren tiplerden de olmak istemiyorum ilk kez hoşlandım ve bunun üzerinden gideceğim.
Fiziğim normalde iyi ancak yeterli bulmuyorum.

@328914 bu kadar seviyorsanız bana bir şey demek düşmez tabii. Tekrardan umarım demekle yetineceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…