İlk kredi kartı önerisi

Hocam istediğini al, ben garanti aldım. Ona da hevesli değildim. Verdiler ses etmedim. 3K limiti 40 günde süresi var. Ödemezsen faiz biner şekli. Ama tutupta hepsi kart mı neyse alma saçma sapan. Git adı sanı duyulmuş bankalardan al.
hocam hepsiburada yapı krediyle ortak yapmış bildiğim kadarıyla zaten hepsiburada karta başvururken yapı kredi sitesine atıyor

Yapı Krediden alma demiyorum ki zaten. Direkt Yapı Kredi alsın. + Ali Koça kuruş kazandırmamak lazım zaten orası başka videonun konusu.
Direkt Yapı Kredi almasına gerek yok. Hepsiburadadan aktif alışveriş yaptığını belirtmiş. Normal kredi kartı neyse Hepsiburada kredi kartıda o. Herhangi bir fark yok. Sadece daha fazla taksit avantajı var.

Merhaba iyi sosyaller,
İlk defa kredi kartı alacağım. Şu an ziraat banka kartı kullanıyorum genelde Hepsiburada, Trendyol gibi internet sitelerinden alışveriş yapıyorum. Özel sektörde çalışıyorum.
Aylık harcamam çok yüksek değil ama Online alışverişe avantaj sağlayan, aidatı uygun ya da aidatsız bir kart arıyorum. Hepsiburada ve Trendyol kartlarını gördüm sizce bunlardan biriyle başlamak mantıklı mı veya başka kredi kartı tavsiyesi olan var mı?
Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.

Hemen hemen birçok ürün ve sitede bazı kartların taksite bölmediği ürünleri Axess kart bölüyor, akbankındır.

23 yaşındayım şu an almak mantıklı mıdır?

Ben de 23 yaşındayım ve 19 yaşından beri kullanıyorum. Güzel MaxiPuan'lar veriyor her ay. Abonmanın yarısını veriyor. Oyunlarda 100 TL iade veriyor. 300 TL üzeri kafe alışverişlerinde %20 iade veriyor 100 TL'ye kadar vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı