İlk power supply mı yoksa ekran kartı mı almalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Şuan ki sistemimi yazıyorum:

• Amd fx 4100 işlemci
  • Gıgayabyte 880gm-d2h anakart
  • hi-level 4 gb 1333 mhz ram çift (modül)
  • Amd radeon hd 6670 sapphire 1gb 128 bit 800 mhz.
  • Power man 350 watt
  • 160 gub hdd

Ben şuan oyunları win7 32 bit ile rahat oynuyorum. Hot pursuit'i 50 fps ile 40 fps arasında. Gta4 ü 35 fps ile 30 fps arasında oynuyorum. Ama ben yinede gta4 ü daha rahatça oynamak için (40-50) fpsde oynamak istiyorum. Maksat bilgisayar güzelleşsin.

İlk önce psu mu almalıyım yoksa ekran kartınımı?

Ekran kartını alsam ama psu yu yükseltene kadar oyun oynamasam bir problem olurmu?

Veya ekran kartını alınca bir oyun açtığımda güç yetmezse bilgisayar kapanırsa sistem parçalarına bir zararı dokunurmu.

Ben ilk önce ekran kartını almak istiyorum. Bi problem olurmu sormak istedim.

Eski amd radeon hd 6670 i satıp üzerine 150 tl filen eklesem nasıl bir kart alabilirim.önerilerinizi bekliyorum.

Lütfen her soruya teker teker cevap verin. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ediyorum.

Şu anda bile 350w güç kaynağıyla pc'ni açmak şans. 6670 zaten iyi bir kart ama param var sanamı sorcam desen yeni bir psu gerekli. Bi 600w felan almak gerekli. İlk olarak ekran kartını alırsan psu erir gider. Tabi güç koruması, akım koruması vb. varsa sorun yok buda yeni psu larda var. Yani senin 350w güç kaynağında olacağını düşünmüyorum.

Bende böyle düşünüyordum zaten :D

Hiç oyun oynamasan.İntde dolaşsam 20-30 watt harcar. O da pek fazla bir zarar etmez diye düşünmüştüm. Hazır burdayken Psu ve Ekran kartı önerin bari :D Kasam micro ATX. PSU buna göre bir şey önerin lütfen.

Ekran kartınada 250 TL'lik birkart önerin. Güzel birşey olsun.

Burak alkan abicim bu verdiğin linkteki parçalar sağlam mıdır ? 250 TL veripte parçanın gelmemesi veya gelipte bozuk olması gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Sağlam mı yani site ?

Benim monitör HDMI girişli ama HD 6870'de diğer girişlerden var. Bendeki monitörle kullanamaz mıyım? Monitör ile ekran kartı arasına ikisini birleştirecek bir ek parça takılabiliyor mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı