İlk yazdığınız kod ve program

2020 Aralık gibi arkadaşımın Visual Studio diye bir program var menü falan yapıyorsun demişti. Ben de hiçbir bilgim olmadan zira Valorant hilesi yapıp satıcaktim :D yaptığım ilk program ytden hazır bulduğum bir menüyü hile adı altinda editlemekti.

4/01/2021 02:48'de yazdığım internetten öğrendiklerimi ilk kez birleştirip o zaman için anlamlı ama şuan bakınca göz kanatan el üstünde tutulması gerektiğine inandığım kod:
Python:
while True:
    print("Pazartesi      (1)")
    print("Salı           (2)")
    print("Çarşamba       (3)")
    print("Perşembe       (4)")
    print("Cuma           (5)")
    print("Cumartesi      (6)")
    print("Pazar          (7)")
    day_sec = input("Hangi Güne Gitmek İstersiniz? Lütfen Belirtin...: ")
    isim= input("Gün Seçmeden Önce İsmini Alabilir miyim?..: ")

if day_sec == "1":
        print("Demek haftabaşını seçtiniz. Çoğu insan bugünden nefret eder.", isim)
    elif day_sec == "2":
        print("haftanın ikinci günü. Haftasonu tatiline 4 gün kaldı", isim)
    elif day_sec == "3":
        print("Haftanın ortasına geldiniz. Bugün Çarşamba.", isim)
    elif day_sec == "4":
        print("Genelde sevilen bir gündür. Şansılısınız Perşembe günündesiniz.", isim)
    elif day_sec == "5":
        print("Günlerin en hayırlısı ve en sevileni herkes için ohh çektiren aynı zamanda mübarek gün.", isim)
    elif day_sec == "6":
        print("bugünde ne uyumuşumda diyip geç kalkınan o gün Cumartesi günündesiniz", isim)
    elif day_sec == "7":
        print("altı gün üst üste çalışan çoğu emekçinin oh dedirten günü. Pazar günündesiniz.", isim)
    else:
        print("Yazmış olduğunuz sayı değerinde bir gün belirtilmedi. Gösterilen sayılardan birini girip tekrar deneyin...")
    break

Vbs ve batch ile başladım ve sahte virüs yaptım. Özellikleri: Ekranı ters çevir, Windows arka planı değiştir, mouse ve klavye kilitle, PC'ye format at. Tek içimde kalan kimseye şakasını bile yapamamıştım, kendi bilgisayarımda denediğim için program'da silindi ama iyi eğlenmiştik :D. Not: 2013-2014 senelerinde oldu bu olay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı